Merhaba Arkadaşlar ilk defa ETH mining yapmayı düşünüyorum. Belli başlı araştırmalardan sonra işlemci, power, anakart gibi ürünlerimi aldım. Kafama takılan bazı sorular oluştu. Ekran kartını 0 almayı düşünüyorum. Sizce hangi Ekran kartını almalıyım. Kafamda belli başlı ekran kartı modelleri mevcut ama çok kararsız kaldım. Mining konusunda bilgili birileri öneride bulunursa sevinirim.

İlk olarak : Gigabyte RX 580 Gaming OC 8GB =) güç tüketimi 185 , kazım gücü 32 Hashrate Fiyat: 1590

MSI AMD Radeon RX 580 ARMOR 8G OC 8GB =) güç tüketimi 185, kazım gücü 30 Hashrate Fiyat : 1650 TL

Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 580 8G OC =) Güç tüketimi 185, kazım gücü 29.5 Hashrate Fiyat: 1600 TL



Sizinde başka önerileriniz varsa yazabilir misiniz ? Sizce hangisini seçmeliyim ? İlk kurulumda yardımcı olursanız benden sonra giren arkadaşlarda okuyup Faydalanabilirler.


ETHEREUM madenciliğine girmek istiyorum. Yeni ve geç bir atılım olduğunun farkındayım, Sizce bu dönemde ethereum madenciliğine girmek mantıklı olur mu ? Ethereum madenciliğine girenlere önerebileceğiniz orta bütçeli 3 kart fiyatı 4000-5000 TL arasını geçmeyecek bir öneriniz var mi ? Ethereum madenciliği bitecek yönünden açıklamalar var sizce bu kısa dönemde son bulacak bir ön görü mü yoksa 2-3 sene sonra gerçekleşmesi mümkün olan bir öngörü mü cevaplarınızı yakından takip ediyorum.