Herkese merhaba, bu yazıyı gerçekten [SIZE=3]wmaraci [/SIZE]ailesini kendime yakın gördüğüm için yazdım.

18 yaşına girdim. Aslında doğum günlerine fazla önem vermem ve sevinmem. Hangi insan yaşlandığı için sevinebilir ki? Bende internet ortamından (Facebook) bir sürü yalandan kutlama olayı olmasın diye Facebook adresimi kapattım bugün için.
Gece yatarken dedim ki; Facebook haber vermeyince bakalım kaç kişi kutlayacak?

Geçen sene yazılan kutlama mesajlarına bakıyorum da çoğu kişi canım ciğerim.. gibi sevgi dolu sözcükler yazmışlar. Uzun uzun yazılar yazmışlar. Tamam sağolsunlar ama bu yakınlığı kurmamızı sağlayan şey Facebook değildi.

Şuan saat 13:30 ve bugün bitiminde Facebook'um açık olsaydı en az 100-130 tane daha canım ciğerim diye mesaj gelecekti. Ama kendimi böyle daha rahat hissettim.

Birde gece yarısı cep telefonuma gelen SMS'ler vardı. Çok değil 2 kişi gece, 1 kişide az önce kutladı. Yani Facebook haber vermedi. Hatta bi tanesi 5 yıldır görüşmediğim (Facebook'uda olmayan) bir ilkokul arkadaşım. Çok duygulandım. Aklımdan bile geçmezdi. Hergün yüzyüze baktığım insanlar değilde onun yazması.

Sonuç olarak;
SMS ile kutlayan 3 kişi inanın Facebook'da kutlayan 150 kişiden değerli oldu benim için. Gelecek kötü bir yola gidiyor, sadece doğum günü değil birçok etkinlikten mahrum ediyor bizi Facebook.

Ve inanın bu yazdıklarımı başka bir yerde yazamazdım, çok iyi insanlar tanıdım burda ve çok yardım da gördüm. Hepinize teşekkürler.