Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Daha doğru düzgün Türkçe yazı yazamıyorsun soru eklerini bile ayıracak bilgin yok muhtemelen 2. bir dil de bilmiyorsun(kaynak taramak, araştırma yapmak için) atıp tutuyorsun. Bu kelime sıralaması seo işleri bu kadar kolay olsa bu kadar geniş ve bol rekabetli bir sektör olur muydu?

Dünyanın en büyük yabancı webmaster forumlarında da üyeyim orada açılan konuları da inceliyorum dünyaca ünlü seocuları da takip ediyorum 1 kez bile şu dediğinize benzer bir durumla karşılaşmadım. Bahsettiğim kişiler de bilgi birikimi olarak sizi 10a katlar.

Konunuzda ne kanıt var ne örnek site var ne yaptığınız çalışmaya dair inceleme yapılabilecek bir kaynak var bomboş bir konu. 300 TL ye yapıyorum diyorsun burada atıp tutup milletten parayı aldıktan sonra kayıplara karışmayacağın ne malum? Ülkenin bir akıllısı sen misin? 2 kelimeyi yan yana getirip cümle kuramıyorsun burada insanlara atar gider yapıyorsun.

Beni neden korku sarsın herkes senin gibi düzenbaz mı? Her iddiasına girerim bu açtığın konunun zerre kadar da olsa gerçeklik payı yok. Sen kelimeleri 1 ayda 1.sıraya getireceksin ve millet sana iş vermeyecek öyle mi? normal ve yüksek rekabetli 3 kelime bul 3 site örnek göster hiçbir şekilde sıralamada olmasın 1 ay sonra 3 siteyi de 1. sıraya getir(Legal yollarla) forumu bırakacağım. Kolay mı bu işler ya? Atıp tutmakla olmuyor bu işler. %100 eminim daha iç seo dış seo ne bundan bile habersizsindir. Google güncelleme yapsa notlar belirtse bunları dahi anlayacak kapasiten yok burada milletle dalga geçiyorsun.


Bir yazı ancak bu kadar açıklayıcı ve akıcı olabilirdi ellerinize sağlık.