Law ve TolgaDoğan

Hocam hangi paketlerini kullanmaktasınız ?

Fiyatları çok iç açıcı gelmedi, alt yapısıda burada bulunmamakta.

AhmetCakmak34 hocam, siz hangi paketi kullanıyorsunuz ?

Ben 25 mbpslik linkte verdiğim paketi almayı planlıyorum. Uydu için anten bağlatıcaktım madem öyle bunların verdiği cihazı kullanırım.

Ama detaylara baktığımız da her ay bunlar için para vereceğime bir seferlik anten bağlatmak daha mantıklı, keşke tek tek seçebilme hakkımız olsa. Bahsettikleri gibi sadece interneti o fiyata satsalar gırla satılır. İnternet için ayırdığım bütçe tam tamına 70TL. Sadece 50mbps interneti satsalar 70tlye onu alırdım.

Ama piyasa fiyatlarına baktığımız da ise bu ek özellikler olmadan da bu değerlerde ki interneti aynı fiyata satıyorlar.

25mbps ise günümüzde yetersiz gibi gözükse de gayet yeterli benim için. Saniyede 2.50-3mb downloadı görecektir. Çok download işlemleri yapan birisi değilim, aylık 30gb belki buluyordur.

Oyunlarda ping yapacağını da düşünmüyorum. Piyasa internet fiyatları da genellikle aynı. Bunda ek olarak kablo TV, ıvır zıvır paketler var. Alt yapı da destekliyor, e daha ne ? Aldım gitti

Derken birde akıllı sınırsız diye birşey çıkartmışlar.

Normalde 25mbps('ye varan) internet 19.00-24.00 arası 10mbps('ye varıyor)

Bu durumda saniyede 1mb download gene yapacaktır. Ama bu zımbırtı hoş olmamış, tam internete gireceğim vakitlerde hız %60 düşüş yaşıyor.

Sizin paket hangisi?

Bu kablonetin daha uygun paketleri var mı? Şu süreçte mobilde olduğum kadarıyla göz gezdirdim ama yeni abonelerine daha iyi bir paketini göremedim. Belki gözden kaçan daha iyi paketleri vardır. İlla kablo TV olması şart değil.