Merhabalar, bugün size mobil madencilik yapabileceğiniz coin olan Electroneum'u anlatacağım. Korkmayın bu uygulamanın telefonunuza hiçbir zararı yok. Çünkü telefonunuzdan ram, cpu vs. harcamıyor. Bulut tabanlı olarak madencilik yapıyor.

Electroneum Nedir?

Electroneum, kripto para birimlerinin erişilebilirliğini artırmayı vaat eden bir mobil şifreleme hacmidir.Para birimi, mobil oyun ve çevrimiçi kumar pazarlarını yakalama hedefiyle oluşturuldu. Electroneum‘un asıl hedefi mobil dünya. Mobil uyumlu, hızlı işlemler ve kolay mikro ödemeler için uyumlu. Her türlü bilgisayar ve mobilde desteği var ve telefonunuza indireceğiniz bir uygulama ile telefondan electroneum biriktirebiliyorsunuz.

Nasıl Madencilik Yaparız?

Öncelikle https://electroneum.com/tr/ adresinden üye olmamız gerekli. Ardından mail aktivasyonu için mailinize bir kod gönderiliyor ve hesabınızı aktive ediyorsunuz. Mailin gelmesi 20-25 dakikayı bulabiliyor. O yüzden gelmedi diye telaşlanmayın. Biraz sabırlı olmanız gerekli. Ardından Google Play ve App Store'da bulunan Electroneum adlı cüzdanı indirmeniz gerekmekte. İndirdikten sonra mobil madenciliği başlatıyorsunuz ve robot olmadığınızı kanıtlamanız için sizden basit bir hareket yaparak selfie çekmenizi istiyor. Tüm işlemler bu kadar. Ödeme gününe yakın sizden bir selfie daha istiyor ve tüm işlemler tamamlanıyor. Yapmanız gereken tek şey haftada 1 kez uygulamaya girip madencilik sürenizi uzatmanız. Takıldığınız yer olursa seve seve yardımcı olurum.

Ne Kadar Bırakıyor?

200 ETN yaklaşık 1.20 dolara tekabül ediyor. 200 ETN ise 5-6 gün gibi bir sürede birikiyor. Yani anlayacağınız akmasada damlıyor. Evde kullandığınız tüm telefonlara yüklerseniz ufakta olsa bir getirisi olabilir.

Nasıl Daha Fazla ETN Kazarım?

Referans sistemiyle birilerini uygulamaya dahil ederseniz kazma hızınız artıyor ve daha çok kazmaya başlıyorsunuz. Sizde benim yönlendirme kodumu girerek daha hızlı kazabilir hemde bana destek olabilirsiniz. Yönlendirme kodum: 3BAE23

Nasıl Bozdururum?

KuCoin, Huobi gibi borsalardan bozdurabilirsiniz. Eğer borsalarla uğraşamam dersenizde elinizde birikmiş olan ETN'leri ben alabilirim. Ama almam için benim yönlendirme kodumu kullanmış olmanız gerekli.

Buda Ödeme Kanıtı