Evet arkadaşlar artık böyle bir konu açmak şart oldu. Aylardır iyisiyle kötüsüyle burada da dışarda da seo işleri yaparak gelir sağlıyorum. İnsanoğluyuz başarı da oluyor şansa başarısızlık ta.

Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki kocaman bir firma değilseniz inim inim inletilip gasp ediliyorsunuz. Herkesin ağzında aynı yalan" biz daha önce bu işte dolandırıldık " ve iş sonu ödeme diretilir. Bunu söyleyip te dürüstçe ödemesini yapan daha görmedim. Ahlaksızlık bir olay. Birisi mahkeme ile tehdit eder birileriyse iş sanaldaysa moderatörlere adeta kendilerini mağdur mahvolmuş gösterirler. Bu olay forumlarda daha çok gibi görülse de aslında öyle değil yüzyüze görüşüp iş anlaşması yaptığınız birisi bile ipe un serebiliyor.

Bu işlerin hem gerçek hayatta hem de sanalda kölelik sistemine dönmesi kafamı karıştırır oldu. Sizce müşteri yerine adsense için kendine mi çalışmak gerekir yoksa sadece gerçekten köklü firmaları kapı kapı gezip iş almak mı ?

Bu konuda sağlam fikirlere ihtiyacım var. https://wmaraci.com/forum/3302038-mesaj324.html böyle emeği gören ( üst mesajda grafiği görebilirsiniz ) insanlara hasretiz bu sektörde.