Kripto para sektörü içerisinde yıllardan beri varım. Çok kazandım, çokta kaybettim. Hatalarımdan çıkardığım tek ders Altcoinlere yönelmek oldu. Altcoinlere asla ve asla yönelmeyiniz. Yatırım yapılacaksa bu sadece Bitcoin (BTC) olmalıdır.

Unutmayın, bu geminin sahibi Bitcoin'dir, diğer geri kalan coinler sadece mürettebatlardır. BTC çıkarsa hepsi yüzebilir, ama yine can simitleri Bitcoin olmak şartıyla.

Şuan tüm BTC'lerini geçen yaz satmış birisi olarak söylüyorum. KEŞKE satmamış olsaydım diyorum. Eğer sabırlıysanız, eğer ben bunu elimde tutarım diyorsanız kesinlikle Bitcoin alınız. Bundan asla pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz.

Eğer bunu yazanda ne çok yazmış/saçmalamış diyecek olursanız kendimi hemen şöyle özetliyeyim, daha piyasada çıkmamış altcoin'ler varken, hatta forumda da görüyorum sürekli konu açıyorlar, isim vermiyeyim, işte daha onlar piyasada yokken, bizler Türkiye'ye "Airdrop" olayını tanıtan ekibin kurucularındanım. Binlerce kişiye para kazandırdık airdrop furyasıyla. Lakin artık piyasaya çıkan coinlerin %90'ı ponzi. Geri kalanlar ise suyun dışına kafasını çıkartamadan batıyorlar...

Merak ettiğiniz bir şey olursa sorun, cevaplarım.