yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Düzenli içerik girme konusu biraz abartılıyor aslında.

Faydalı kaynak; ''içerik kraldır'' konusunda kendinizi geliştirirseniz, sürekli içerik girmenize gerek yoktur. Aksi takdirde her gün içerik gireceğim derken sitenizi çöplüğe çevirirsiniz.

Bir haber sitesi, viral sitesi vs ise her gün girebilirsiniz belirli takipçileri kaçırmamak adına. Ancak kişisel bloglarda her gün 3 tane 5 tane içerik diyerek zorlamayın kendinizi.

Şehir efsanesi gibi bir şey bu dayatılan kural. Bir kaç gün içerik girmediniz diye google size ceza vermez. Ezbere hareket etmeyelim diyorum kısacası. İki gün girdin, 1 hafta girmedin diye siteye zarar gelmez, ezbere konuşmayalım..

Google sizi faydalı kaynak olarak algıladığında zaten zamanla iyi sıralarda olacağınız için hit yükselecektir. Hit yükselmesine oranla zengin içerikleri girdiğinizde daha da başarılı olursunuz.

Kim çıkarmış bu kuralı, onu da anlamış değilim doğrusu :)


Haklısınız. Ben Film sitesi yönettiğim için şu an kendime göre yazdım, bizim devamlı güncel kalmamız gerekiyor. Keza haber siteleri de böyle.

Ancak arkadaşın dediği gibi Blog vb. sitelerde, içerik girme sıklığı yerine, 'kaliteli' içerik daha önemli tabii..

Benim şahsen film veya dizi ekledikten 1 gün sonrasında ilk sayfada 1-2-3. sıralara oturmuşluğum var.. Orda kaldığım da oldu veya düştüğüm de oldu..