Merhaba,

Normalde uygulama ve oyun satışı yapmıyorum, bu oyunu kendime özel olarak hazırlamıştım fakat diğer uygulamalarımı desteklemek için reklam bütçesine ihtiyacım var. Bu yüzden sadece 5 kişiye satarak bütçe yaratmak istedim.

Oyunun bir benzeri bulunmuyor, bu anlamda kullanıcıların oyuna olan güveni üst düzeyde olacaktır. (Birbirinin kopyası olan uygulamalarda, bir uygulama kötü referansa sahip olursa, oyuncular diğerleri de aynısı olduğu için kullanmak istemiyor.) Ayrıca sadece 5 kişide olacağından dolayı rahatlıkla yüksek gelir seviyelerine ulaşabilirsiniz.

Piyasada gördüğünüz benzeri uygulamalardan çok daha fazla kazanç getirisi olacaktır, üstelik uygulamanız banlanma riski de minimum.

Uygulama admob üzerinden gelir elde etmektedir, video ödül reklamı, geçiş reklamı kullanır. Reklamlar arasında limit bulunur, arka arkaya reklam gösterimi yapmaz. Firebase veritabanı kullanır, sunucu masrafı gerekmez. Ionic ile hem ios hem android olarak kullanılabilir. Reklam politikalarına uyumludur, en çok banlanma yaşanılan sadece reklam için oluşturulmuş spam uygulama kategorisine girmez. Çünkü uygulama içerisinde uzun süreli işlemler yapmanız gerekir, kazanç sağlamak için. Geçiş reklamları kuralına uygun olarak önceden yüklenir, bir aksiyon olduktan sonra görüntülenir. Yerel saati kullanmaz, kullanıcı saati ve oyun saati veritabanı üzerinden işlem görür, bundan dolayı hiçbir hile vb. etkinlik yapılamaz.

İlk satın alana ekstra vereceklerim, demodaki oyun ismini kullanabilir. Tüm google play görselleri hazır, simgesi dahil. Bunları ilk alana hediye edeceğim, sonrakiler için grafik işlerine karışmam. İstediğiniz psd varsa verebilirim.

Uygulama ücreti 500 TL'dir. toplam 5 satış (2500 tl veren tüm haklarını satın alır.)

Satış sonrasında;

Uygulama kaynak kodlarını teslim ederim, admob reklam idlerinizi güncellerim, grafiklerinizi bana gönderdikten sonra APK çıktınızı hazırlarım ve markete yüklemenize yardımcı olurum. İşleyiş kısmında değişiklik yapamam.
Kesinlikle geri iade yoktur.

Oyunun genel işleyiş amacı ve tanımı;

İhalelere Katıl
Oyuncular her 2 saatte bir ihalelere katılabilir, ihaleye katılmak için bir sektör seçimi yaparlar, daha sonra sizin oluşturduğunuz sorular arasında rastgele bir bilgi sorusu ekrana gelir. Kullanıcı bu soruyu doğru cevaplarsa extra şirket puanı kazanır, doğru cevaplayamazsa normal puan kazanır. Sorudan sonra ihaleye girme kısmı aktif olur ve video ödüllü reklamı izledikten sonra deneyim puanı kazanır.
Yatırım Yap
Oyuncular her 4 saatte bir yatırım yapabilirler, yatırım yapmak için yatırım tipi seçilir (döviz, altın, borsa, mevduat hesabı gibi) daha sonra kullanıcılara rastgele döviz kuru tahmini ile ilgili bir soru sorulur. (örneğin çeyrek altın sizce kaç liradır gibi) doğru bilirse, ekstra puan alır. Yatırımı tamamladıktan sonra geçiş reklamı çıkar.
Pazarlama
Kullanıcılar her 12 saatte bir şirket için reklam oluştururlar. Reklam oluştururken, hedef kitleyi, reklamın çekileceği şehri, reklamda oynayacak ünlüyü seçerler ve reklamı oluştururlar. Geçiş reklamı çıkar.
Üretim
Üretim alanında fabrikalarınız bulunur, toplamda 3 adet fabrikada üretilecek ürünleri kendiniz seçebilirsiniz. Daha sonra her saat başı üretilen ürünleri girip oyuncular toplar. Bu oyuna aktiflik katmak açısından güzel bir uygulama.
Depo kısmında 1 saatte depo ürünleri boşaltılır ve limana gönderilir. Geçiş reklamı çıkar.
Depodan 2 kez limana ürün gönderildiğinde Liman bölümünden bu ürünler alıcılara gönderilir.
Çalışanlar
Çalışanlar bölümünde şirketinizdeki personelleri seçebilirsiniz. Ayrıca işçiler ile konuşursunuz onların sorunlarını çözersiniz. Eğer işçinizin sorununu çözmeyi başarırsanız, puan kazanırsınız.
Toplamda beş işçinin sorununu çözdüğünüzde toplantı yapma hakkınız olur. Toplantı yaptıktan sonrada puan kazanırsınız.
İhracat
İhracat alanında üretim bölümündeki fabrikalarınızın ürettiği ürünleri görürsünüz, hangi üründen kaç adet üretilmiş yazar.
Daha sonra bu ürünleri sizin belirlediğiniz tekliflere göre satabilir. Örneğin 1000 otomobil için kullanıcılara 1 tl ödeyebilirsiniz. 1000 adet otomobile ulaşan kullanıcı da buradan satış yapar ve parasını alır. Oyuna dinamiklik ve eğlence katar.

50 TL kazandığında ücret talep etme bölümü bulunur.
Nasıl oynanır kısmında slide geçişi ile oynanış şeklini gösterir alan bulunur.
Şirket sıralamaları vardır, ilk ona giren şirketler görünür.
Her işlemden sonra beş dk zaman sınırı vardır, oyun içerisinde bu enerji olarak görünür. Enerjiniz yoksa diğer işleme geçemezsiniz, enerjiniz de beş dk dolar. Oyunda enerji seviyesi gözükür.


Ekran Görüntüleri

Ekran 1 -Ekran 2-Ekran 3-Ekran 4-Ekran 5

Oyun markete hiç yüklenmedi, ciddi alıcılara demo apk sunabilirim.
Skype adresimden bana ulaşabilirsiniz: live:bilgi_2949