Edit : Son 1 hafta bulamaz isem kredi çekeceğim. Yazılıma başlandı.
PROJENİN MANTIĞI:

- btcheat
- lootbits.io
- startminer.com
- btcturk
- olymptrade in bitcoin ile olan versiyonunu düşünün
- gittigidiyor
- Aklınıza gelebilecek tüm bitcoin faucet ve mining sistemleri

Tüm bu platformların tek bir platform olarak çalıştığı, alışverişin ödeme sisteminin coinler olduğu bir platform fakat btc ile ödeme yapılan ve scam a karşı admine onay düşmeden işlem yaptırmayan cinsten diyebiliriz.

Yani tek bir platform üzerinden kazanılan bitcoinler birçok para birimine aynı sistem üzerinden çevrim yapılabilecek , satışı ve alımı yapılabilecek, arkadaşlar arası yardımlaşma olabilecek(opsiyonel) , aynı anda mining yaparken, opsiyonlarla elinizdeki coini arttırabilir , yada kastığınız coinleri anında çevirip hesabınıza aktarabilir yada alışveriş sistemindeki alışverişlerde kullanabilirsiniz.


PROJEDEN BEKLENTİ:

Bu projedeki amaç Türkiye bile kendi dijital parasını çıkarma kararı alıyor bir çok ülke gibi. Birçok sistemde internet ortamındaki yoğun talepte örnek gösterdiğim siteler sektörde lider gibidir. Amacımız ayrı ayrı olan tüm bu sektördeki çalışmaları tek bir planda hizmete sunmak. Ortalama yıllık getirisi başlangıçta 120.000 - 240.000 TL gibi bir rakam hedeflendi. Bu tutarlar TIKLATMA VE GÖSTERİM reklam gelirleri , siteye yerleştirilecek ücretli reklamlar, adsense, Komisyonlar, invest plans, btc işletim gibi gelirler ile elde edilecek. Reklam gelirleri de tabi ki, kendi içerisinde ayrılıyor. Proje tamamlandıktan sonraki reklam kısmı da bende olacağı için bu açıdan bir problem yok. Gerekli tüm reklamlar proje yazılırken fizibilite ediliyor. Tabi ki bunlar ön görülen ortalama tutarlar fakat bu konudaki bütün iş web site trafiği ve reklamdan geçiyor. Dolayısı ile çok daha fazla kazanç yada başlangıç için çok daha az kazanç olması çok muhtemel.

Şu andaki piyasadaki bitcoin ve reklam kazançlarından yaptığım bir araştırmaya göre tüm bu sektörler tek bir sistemde toplandığında, Sistem dünyaya hitap edeceği için bu hedef ve rakamların yıllık 5 yıl içerisinde 800.000 - 1.000.000 TL olması hedeflenmekte.

Şirket kuruluşu , Reklam giderleri , hosting – sunucu – domain vb tüm masraflar bana aittir. Sponsorluk beklenen kısım pm ile bilgi verilecektir.