Merhaba arkadaşlar, pinterest manuel pinleme pintopin sistemlerinin aksine emek ister. Günlük minimum 1-1.5 saatinizi ayıramayacaksanız bu konu size göre değil boşuna okumayın :)
[COLOR=#D1D5D8]Laf kalabalığı yapıp birbirimizin vaktini çalmayalım :D[/COLOR]

Pinterest Manuel Pinleme Nedir?

PinToPin sitelerinin aksine emek isteyen bir sistemdir. Öncelikle bir kategori seçilir bu kategori için başlıklar oluşturulur. Başlıklar için pinterestte az pinlenmiş veya pinlenmemiş resimler bulunur.
Bu resimler üzerinde aynalama ve watermark işlemi yapılır ve özgünlüğü arttırılır. Daha sonra wordpress sitenizde blog yazısı gibi paylaşırsınız manuel olarak pinterest hesabınızdan pinlersiniz.
Amacımız spam oranını minimuma indirerek hem pinterestten hit çekebilmek hemde hesabımızın kapanmasını engellemek. Günlük 1-1.5 saat ilgilenme ile 3 tane makale yayınlayabilir 45-50 tane resim pinleye bilirsiniz.

Bu Eğitimde Neler Var ?
Wordpress tema, eklenti kurulumu ( Full yedek. SOA ve WP Automatic vs yok.)
Pinterest Hesap açma ayarları yapma
İçerik bulma
İçeriği aynalama yaparak ve watermark ekleyerek özgünleştirme ( Kendim yazdım kodları eğitimin içerisine bıraktım kolayca localde kullanabilirsiniz. )
İçeriği post olarak ayarlama ve paylaşma
Reklam yerleşimi

Anlayacağınız manuel pinleme için gerekle her şeyi tarafınıza sunuyorum ve en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum.

Eğitim Hakkında :
Pinterest ve wordpress hakkında hiç bilginiz olmasa bile bu işe girmek isteyenleri için uygun.
Pinterestin çalışma mantığını çok kolay kavrayacaksınız.
Saatlerce bilgisayar başında oturup kazanç elde edemiyorsanız bu yöntem ile kazanabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan sistem ile ilgilenecek vakit!

Ben hiç bir şey bilmiyorum ama bol vaktim var diyorsanız bu eğitim size göre! Mantıklı adımlar ile bir kaç bin TL'lik yan gelir elde edebilirsiniz. Spam ve hesap kapanma riskini minimuma indiriyoruz.

Eğitim Fiyatı : 40 TL
Forum Dışı İletişim : 0543 429 4839