tolhur => yeni bir alan adı ile başlamalıyım ve indexlerin hepsi silindi.

EfeCetin => işi biliyor ve kendine güveniyorsan tek başına başla ileride ortak değil eleman alırsın.

demantools => İnsanız işte herkezi kendimiz gibi çalışkan atılgan zannediyoruz sonrası hüsran neyseki yol yakınken uyandım yoksa ileride daha kötü olurdu.

HakanKorkz => Bence haklıyım %80 işi ben yapayım sonra 300tl den daha fazla harcadım tema 59 dolar ben aldım, logo yaptırdım, com, org, ve net domainleri ben aldım sunucu da benim yazılım yazma, seo, sosyal medya paylaşımı ve düzenini de ben yaptım, Makale resimlerini sosyal medya kapaklarını photoshopda ben yaptım daha ne yapayım sanki ortak değil işçiyimde o patron bana emir veriyor gibi işledi sistem bende bıçak gibi kesip attım tabi önce bir kaç kez uyardım olmadı.

nexfox => Aynen size katılıyorum eğer hırslı çalışkan olsaydı şuan bu siteden çok iyi kazanacaktıkki daha site 100 konu varken büyük sitelerin önüne geçiyordu acayip trafik alıyorduk konularımız hergün defalarca okunuyordu en çok okunanlar sayfası yarışdaydı sanki ama domain efsane herşeyle uyumlu şuan alan adı elimde ama kullanamıyorum.

Philosopher => Çok sürmedi 7 - 8 ayda sitenin gidişatı ve onun çalışma azmi herşey belli oldu neyse tecrübe tecrübedir zararın neresinden dönersek kar ileride daha büyük sorunlar çıkardı yolu mahkemeye kadar giderdi.