VEVOMEDYA adlı üyeden alıntı

acabuco whatsapp destek hattından konuştuğun kişi farklı bir kişidir. Kendi servislerimiz dışındaki bir servisten girdiğinizden dolayı sanırım beklediniz ve o yüzden iptali gerçekleşmedi veyahutta hızlandırma yapılamadı. Sorunlu olan id'inizi bana pm yoluyla gönderirseniz bakacağım. Bu şekilde konuşursanız yardımcı olunacaktır size.



Yorum beğeniyi wmaracı konumuza yorum atan 5-10 kişi kullanmıyor. Hindistan başta olmak üzere birsürü yabancı panele sağladık. Kodları değişti. Bu gece tekrardan halledilip servise sunulacaktır. Asıl sizin bu konu açılış tarihinden 1 ay sonra yorum yapmanız? :D



bakin id yi iletiyorum size, resmi wp hatti olarak tanitiyorsaniz, paylasiyorsaniz, basina mantikli cevap verecek birini oturtmaniz gerekir haliyle degil mi ? musteri ile alay eden birini wp hattina koymaniz mantikli olmazdi degil mi ?

- Çalışmayan servisi koymuyoruz. Sürekli kontröl ediyoruz. Al-sat yapmadığımızdan, ana bayi biz olduğumuzdan siparişlerinize çözümcül odaklı destek veriyoruz. -

bunu yaziyorsaniz sitenize giren kisi tum servisleri sizin sagladiginizi dusunur degil mi? maksimum 30 dakika yazan servis 4 gun oldu bitmedi. servis id 433752 , hala islemde gozukuyor, iptal edip kalan bakiyemi ibanima iade edebilirsiniz.