Herkese merhabalar

Başlıkta belirttiğim gibi ' Arkadaşımın Müthiş Bir Fikri Var :) '

Aklına enteresan fikirler gelir hep.Bana da sürekli söyler.Ama bu fikrini ciddi çok beğendim.Söylediği gibi de zihnimde türettikçe türettim.Bende yeni özellikler düşündüm.Play store uygulaması.Ama çok iyi bir şey.Ancak bizi aşan bir şey.Yani gerek maddi olarak gerek uygulama yönünden imkansız.

Yani maddi ve lobi meselesi.10 güne tekrar oturacağız.Bu konuyu detaylıca konuşacağız.Gerçi fikir onun ama benim gözlerimin önünde beliren alevler var bildiğiniz :laugh: Yani hem çok sevdim hemde onun düşünemediklerini düşündüm.

Konumuza gelecek olursak, bu konuyu çok önemli birine bahsedeceğim.Yani düşündüğüm tek isim.Ancak nasıl yapmalıyım ? Yani atıyorum adama projeyi anlattım.O da bana beğenmedim.Tutmaz bu diyebilir. :)

Biz yanından ayrıldıktan sonra kendisi yapabilir.Yani patent konusunu konuştuk.Ama nasıl patent alacağız.Hadi aldık diyelim,nasıl sağlam olacak.Yani biz patent aldığımız halde de bu işi belkide yapabilir.

Şimdilik sadece gizli kamera yapmayı düşünüyorum :D Yani yarın bir gün sıkıntı çıkarsa,video elimizde olur.Patent konusu nasıl işliyor ? Patent alıp işi tamamen sağlama nasıl alabiliriz ?