Selam Arkadaşlar;

Geçersiz tıklama & bu nedenle hesabı kapanan arkadaşlar.

2018 ekim ayında adsenseye başvuru yaptım web sitemin başvurusu onaylandı. Siteme reklamları ekledim herşey yolunda gidiyordu. Google Adsense hesabım 2019 Ocak ayında geçersiz tıklama sebebi ile adsense hesabım kapatıldı. Bir kaç kez form yolladım ama yinede açılmadı. Üstelik yanlışlıkla bile olsa kendim tıklamamak için tarayıcıma adblok reklam engelleyici kurdum. Neden kapatıldığını tam olarak çözemedim zararlı botlardan kaynaklanıyor olabilir çünkü siteme çinden, almanyadan vb. yerlerden girenler vardı ama bunlar ziyaretçi değildi. Üstelik mail adresim domain ismi ile aynı almıştım.


Arkadaşlar size asıl sormak istediğim.

Başka bir mail adresim ile adsenseye başvurdum daha etkinleşmedi ama etkinleşecek sanırım.

Başka bir mail adresim ile başvurdum sorun olur mu?

Başka bir hesabınızın olduğunu fark ettik reklam politikalarımıza uygundeğil diyerek tekrar kapatılır mı? Tabi sizde 100% bilemezsiniz ama en azından denemiş ve tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?

* Reklam yayınlanır ise geçersiz tıklama vb. tekrar engellenmemek için ne yapmalıyım.

----------------

Büyük siteler :

Arkadaşlar ziyaretcisi çok olan teknoloji sitelerine binlerce belkide milyonlarca tıklama alan sitelere neden geçersiz tıklama vs olmıyor. Bizim günlük 100 - 150 kadar ziyaretçimiz varken biz neden engelleniyoruz. Sitemiz büyüse rakiplerimizde bize kötülük yapar bununla nasıl başa çıkacağız.