GrafAdem Hocam söyledikleriniz çok mantıklı geldi. Bugün farklı bir mail ile başvuru yaptım hesabım onaylanmadı diğer hesap kapalı olduğu için değildir demi ama yazıda siteniz politikalarımıza uygun değildir ve özgün içerik den bahsediyordu. Bu nedenle onaylanmadı ama içeriklerim özgün fotoğraflarımda öyle daha önce anında onay alan site şimdi onaylanmadı.

Tc63 2 yada 3 adsense başvurunuzda hemen onay aldınız mı? Bu hesaplarınız sosyal medyadaki site bağlantıları yüzünden mi kapatıldı yoksa farklı birşey mi oldu sizin adsense anasayfanızda böyle bir yazı çıktı mı?

* Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.

Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.