Öncelikle yeni başlamış olmanıza rağmen tebrik ediyorum iyi iş çıkarmışsınız. Benim gördüğüm eksiklerin birkaçından bahsedeyim.
1. Renklendirme
Kullandığınız renklerin birbirleriyle karşıt olması gereklidir. Örneğin arkaplan olarak pastel bir renk kullandıysanız, ikinci veya üçüncü renk olarak kontrastı yüksek ve daha parlak renkler kullanmalısınız ki okunulurluğu artsın.
2. Süreklilik
Bir diğer eksikte tasarımın sürekliliği, örneğin ilk ekranda butonları köşeli ve uzun tutmuşsunuz fakat takip eden ekranlarda circular ve kısa butonlar kullanmışsınız, bunlara dikkat ederseniz tasarımınız çok daha profesyonel görünecektir.
3. Tipografi
Tasarımı yapmadan önce başlık,içerik,alt başlık vs. için puntolar belirlerseniz tüm tasarım boyunca bunlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız ve yazı puntoları birbirleriyle uyumlu olur.
4. White Space
Tasarım yaparken nesneler arasında biraz boş alan bırakırsanız tasarımınız çok daha iyi görünebilir.
5. Gölgeler
Kutuların arkasındaki gölgeleri daha düşük ve daha yaygın bir şekilde kullanabilirseniz çok daha iyi görünebilir. (Örneğin Y:10 B:30 olarak ayarlıyabilirsiniz.)

Gördüğüm eksikler bunlar fakat ilk tasarıma göre gayet iyi diyebilirim. Başka bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım. :)