Merhaba arkadaşlar. Sıkça bu konu ile karşılaşıyorum. Çoğunun yorumlarını okuyorum ama gerçekten elle tutulur bir öneriye rastlayamadım.
Öncelikle amacımdan kısaca bahsedeyim sonrasında yapmaya çalıştıklarımdan.
Örneğin bir çok smm panel yazarı görüyorum mevcur perfect panel üzerinde düzenlemeler yapıp kendi çalışmasını çıkartıyor.
Yada Kendine özgü küçük kurumsal script yaparak para kazanabiliyorlar.

Kendi kafamdaki web sayfasını sıfırdan kendim yapmak istiyorum. Bu küçük bir proje olabilir 2 - 3 sayfalık kurumsal bir site olabilir ilerleyen zamanlarda admin paneli olan bir sitede olabilir ama bir yerden başlamam gerekiyor.

Wordpress gibi cms leri kullanmayı biliyorum ama amacım kendimi geliştirmek.

Tam olarak sıralamanın ne olduğunu bir türlü çözemedim. Çoğu yorumda yazılımdan önce algoritma mantığını öğren diyorlar ama şöyle öğrenirsin böyle öğrenmen gerek yazanı görmedim araştırdım bulamadım da.

Sanırım sıralama şöyle gidiyor.
Html sayfa oluşturma css kodlanması daha sonra da back-end kısmı.

https://www.udemy.com/course/komple-web-gelistirme-kursu-nodejs/

bu kursu aldım. ama sanki önce öğrenmem gerekenler varken daha sonra öğrenmem gerekenler ile vakit kaybediyorum gibi geliyor. Bazen öyle anlar oluyor ki kursu izlerken uyumuşum. Uyuma sebebimi de sanki bu bilgi gereksiz ama geçmeyim dinleyim dediğim için. Çünkü asıl izlemem gereken yolu çözemedim belkide o bilgi gerçekten gerekli belkide bel kemiği.

Bi yol gösterin artık lütfen.