yusufdj Merhabalar Yusuf Akpolat, Sunucu satışı yapıyoruz VPN vb. kurulumları yaptığımız sizin sunucu satın aldığınızda yazan bir hizmet olmadığı için bu gibi destek taleplerini mümkün olduğunca erken cevaplamaya çalışıyoruz.

Destek talebi oluşturmuşsunuz ve 1 gün sonra çözümlendi olarak işaretlemişsiniz, yoğunluk nedeniyle size sıra gelmediği için destek talebini kapatmışsınız.

Bu demek değil ki verdiğimiz sunucular kötüdür, sizi mağdur ettiysek mağduriyetinizi gideririz veyahut bizi telefonla arayabilirdiniz.

VPN vb. kurulumlar kampanyalı 20 TL'lik sunucuda verilmiyor müşteri makina kapanma açılmama gibi durumlar hariç yoğunluk olmadıkça bu gibi işlemleri destek kısmından alabilir.

harici hizmetimizde bulduğunuz kusur var ise bize bildirim yapın ve eksik olan kısımlarımızı tamamlayalım. Mevcut sistem otomasyon üzerine olduğu için 15 dk da sunucu teslimatı yapıyoruz ve otomasyonda problem olması halinde ufak tefek aksilikler yaşanıyor.

mağduriyetiniz varsa lütfen iletişime geçip bildirin , forumlarla yoğunluktan dolayıp çok ilgilenemiyoruz iyi çalışmalar.