turion adlı üyeden alıntı

suriyelilerin 1200 tl burs aldığına hala inanan varmıymış? teyit edilen yalanları buradan okuyabilirsiniz. Teyit org


Biz herhangi bir konuda Cumhuriyet Gazetesini Birgünü falan kaynak göstersek inanmayı bırak kaale dahi almazsınız ancak kendi görüşlerinizi savunan ilginç tipleri kaynak olarak gösterirsiniz.

Verdiğiniz linkteki sitenin kurucusu hakkında bir fikriniz var mı? Attığı bir tweetle size özet geçeyim.



Ha resmi hesabından bu tweetlerin linkleri kendisine iletildiği halde yalan montaj deyip fıttırmış cahil biridir kendisi. Bununla da kalmıyor Atatürk'e vs.. ettiği hakaretler de cabası

Şimdi bu adamın platformunu kaynak olarak gösterip teoride yalanlamalar üretmeniz pratikteki gerçekleri değiştirmiyor. Zaten verdiğiniz kaynaktaki birçok yorum da bunu destekliyor. Sokaklarda hiç dolaşıyor musunuz? Kendi gözlerinizle çevreyi inceliyor musunuz? Bunlar mühim. Suriyelilere harcanan meblağlar ve senelerdir verdikleri zarar yüzünden bu ülkenin ekonomisi bu kadar dibe battı zaten. Ülke bu yükü kaldıramıyor artık.Suriyelileri yanlış berbat bir dış politikayla ülkeye sokan bu yükü halkın sırtına yükleyen rezil vicdansız zihniyete laf edebilir misiniz? Pek sanmıyorum. Bu arada teyit için kaynak veriyorsunuz ancak ben de size bir bilgi vereyim, Türkçe de soru ekleri ayrı yazılır.