VeliaNet adlı üyeden alıntı

narinhosting evet eminim
:)
Sen gerçekten zabıta olduğuna emin misin? Ödemeyi zabıta nakit olarak elden alabilir falan demişsin. Cezanın elden ödenemeyeceğini anaokuluna giden çocuklarımız dahi biliyor artık. Yok isterse elden alırmış falanmış, geç bu işleri.

adam malına el koyuyor mesele buyuksehir de idim adam ta nerede :) Ceza makbuzunu kesip cezayı biz oduyorduk . Veyahut dEDİGim gibi cezayı kesip tutanak ile veznede bile odeyebiliyor.

Burada insanları yanlış bilgilendirme. Seyyar satıcılığın izni yok diyerek nasıl bir bilgi veriyorsun ? İşi yapacağınız mıntıkanın bağlı olduğu belediye ile iletişime geçin sizi yönlendirirler. İzinsiz çalışanlar var diye bu işin izini yok sanmayın.;

Bu arkadasın bilgisi sıfır gelsin antalyaya buyuksehire bunun aynısını desin seyyar satıcılıgın izni vs yok Kardesim yok polis ile calısma yapılıyor toplanıyorlar mallar imha ediliyor bu arkadas hala daha İzin veriliyor diyor cok biliyorsan git yap bakalım Nasıl el koyuluyor :) O mallarına sonra agla agla dur bakalım


ZABITALARIN USULSÜZ BULDUKLARI DURUMLARDA POLİS GİBİ AYAK ÜSTÜ CEZA KESEMEZ. CEZA BELEDİYE ENCÜMENİNİN ONAYINDAN GEÇMELİDİR. ENCÜMEN ONAY VERMEZ İSE CEZA YOK HÜKMÜNDEDİR.

Zabıta ın kestigi cezalar ;

https://www.memurlar.net/common/news/documents/710531/kabahat1.jpg

burdan bak bakalım ayak ustu kesiliyormu kesilmiyormu Ne bos adamsın sen be Bazı zabıtaların yanında Polis bile olabiliyor buyuksehirin ayriten polis ekibi bile var zabıta ile calısan .


Ek bilgi; İdari para cezaları, genel olarak mal müdürlüklerine ödenir. Şunu belirtmek gerekir ki, bazı kurumların verdiği idari para cezaları, cezayı veren "KURUM" tarafından tarafından tahsil edilmektedir.


Sen hic seyyarlık yapmamısın veya kulaktan duyma bilgi ile iş yapıyorsun :)

Bu arkadas Bide hosting satıyor netden bakakarmı kurulum yapıyorsunuz supheliyim sizden :)

Zabıtalık yapıtgım doneme ait resimlerim mevcut sky verirseniz logosunu vs silip atabilirim :) Kimlige kadar memursen kimligine kadar siz burda Milleti yonlendiriyorsunuz.


Benim seyyar satıcılık yapmama gerek yok. Doğrudan kanunları biliyorum, bunun için zabıta olmama hiç gerek yok. İdari cezaların elden alınması kesinlikle mümkün değildir.? Masal anlatma millete.

Biz 15 senedir bu işi yapıyoruz, kendi yazdıklarından şüphe duymalısın. Mesela deticaded değil dedicated. Senin olan işi iyi öğrenmelisin, kat edeceğin çok uzun yollar var.