Bunlar mahallemizin sevimli sakinleri. Onlar sokak kedileri fakat hallerinden çok memnunlar. Çünkü hayvanseverlerin olduğu bir mahallede yaşıyorlar. Onlar için yemek ve su dert değil. Ama yinede içgüdüleri gereği birşeyler umarak tatlı tatlı bakmak onların doğasında var. Ciğer bekleyen kedi misali lafının temsili fotoğrafı olmuş.

Onların bir araya gelip böyle bir poz vermesinden dolayı, bir anlamda bir şirketin ekibi gözümde canlanmadı değil. Fotoğrafta cüsseli olup çok yer kaplayan arkadaş, kurucu müdür. Ekipte yeterli personel bulunmadığından, proje yöneticiliği işini de üstlenmektedir. Ciddiyeti ve otoriter duruşu gözlerden kaçmıyor. Yanındaki hanımefendi müşteri temsilcisi, dudaklarındaki parlatıcıyla tüm dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Hemen yanındaki kızıl saçlı arkadaş tahminde edebileceğiniz gibi web developer, tasarımcı. Her kızıl saçlı gördüğümde web tasarımcı mısınız? diye sorasım gelmesinin bendeki yansıması :) En soldaki arkadaş mütevazi duruşuyla pek dikkat çekmiyor ama o bir marketing manager. Ünvanı ve yaptığı iş bakımından pek mütevazi sayılmasa da, duruşları itibariyle mütevazi bir görüntü veriyorlar.

Freelance çalışan birine böyle bakmalarını da manidar buluyorum. İşimi büyütmem gerektiğinin veya bir ekibe dahil olmam gerektiğinin ince bir mesajı gibi.