İnternetten herhangi bir yazıyı alıp özgünleştirerek yazım tarzım, imlam gibi konularda fikir verebileceğimi düşündüm.

Kaynak: sondakika.com

Deniz Kadah: Göztepe taraftarından özür diliyoruz

Beşiktaş'ın Göztepe'yi 3-0 mağlup ettiği maç sonrasında konuşan Deniz Kadah, "Göztepe camiasından ve taraftarından özür diliyoruz. Tüm takım ağlıyor." dedi.

Süper Ligin 2. haftasının açılış maçında Beşiktaş, Göztepe'yi Güven, Caner ve Ljajic'in golleriyle 3-0 mağlup etti.Maç sonunda konuşan Göztepe'nin deneyimli oyuncusu Deniz Kadah, "Tek bir şey söylemek istiyorum. Göztepe camiasından ve taraftarından özür dilemek istiyoruz. Bütün takım ağlıyor." dedi.

"BÖYLE BİR SEZON İSTEMİYORUM"
Andre Castro da, "Düzeltmemiz gereken birçok şey var. Bu şekilde lige başlamamamız gerekiyordu. Geçen sezon da kötü bir sezon geçirmiştik. Ben bu şekilde bir sezon geçirmek istemiyorum." diye konuştu.

Tarafımdan Özgünleştirilmiş Hali

Göztepe'nin tecrübeli oyuncusu Deniz Kadah, takımının Beşiktaş'a 3 - 0'lık bir skorla yenildiği maçın ardından bütün takımın üzüntü içinde olduğunu söyledi. Kadah ayrıca, takım olarak Göztepe camiasından ve taraftarlarından özür dilediklerini belirtti.

Andre Castro da Göztepe'nin geçen sezonu da kötü geçirdiğini, lige bu şekilde başlamalarının üzücü olduğunu ve düzeltmeleri gereken pek çok şey olduğunu ifade etti.

Süper Ligin 2. haftasında oynanan açılış maçında Beşiktaş, Göztepe'yi Liajic, Güven ve Caner'in golleriyle 3 - 0 mağlup etmişti.