Hocam dünde söylemiştim. Bugünde söyleyeyim. Maksatım şevkinizi kırmak değil yanlış anlamayın sizin gibi deneyimlerimi aktarmak.

Öncelikle yukarıda yaptığınız adımların hepsi çok güzel ve doğru. Özgün ve uzun bir makale kullanıcıyı sıkmadan yapılan yazılar en hoş olanlardır. Birde dediğiniz gibi seo uyumluysa değmeyin keyfine :) Bu şekilde sıkılmadan devam edin. Çok güzel yerlere geleceksiniz.

Ama adsense tecrübem ve başkalarında da gözlemlediğim bir durum şudur. Dün size eşe dosta dikkat edin adsense konusunda demiştim.

Konu linklerini sosyal medyadan eş, dost, öğrencinize paylaşmışsınız. Bu yapılması gereken birşey zaten. Hit öyle havadan gelmiyor. Böyle geliyor :)

Ama eş, dost, öğrencileriniz size destek için reklamlara tıklayacaktır. Bunu siz söylediniz veya söylemediniz farketmez bilenler bunu yapacaktır. Çünkü bende adsense e başladığım ilk 1-2 hafta 20-25 TL bandı ile başlamıştım. :) sonra baktık fiyatlar tavandan tabana düştü :) eş dost girmemeye başladı.

Taktiğiniz güzel saygım var ama bu adsense kazancı 3 ay -5 ay bir randumanına oturursa ozaman bir istikrar var demektir. Şuan bu konuyu konuşmak için çok erken kanaatindeyim.