En son çıkan Samsung Galaxy Note 10 Plus veya daha geçen yıl çıkan Note 9 arasında bir seçim yapmanız için karşılaştırma yapıyoruz.

Galaxy Note 10 Plus, cidden iyi bir telefon; Samsung’un yıllar içinde yaptığı en iyi telefon. Ancak Note 10 Plus’ın fiyatları 11.400 TL’den başlıyor. Yani ekran kalemi, büyük bir performans ve gün boyu pil ömrüne sahip büyük ekranlı bir telefon istiyorsanız, bu yılki amiral gemisine bu kadar para harcamanız gerekiyor mu yoksa geçen senenin Note 9‘u yeterli olacak mı bu yazımızda buna bakıyoruz.
Note 10 Plus için daha fazla ödemeniz gerekiyorsa veya Note 9 için daha az ödeme yapmanız gerektiğine karar vermek için, her iki telefonu bir hafta boyunca kullandım ve kamera kalitesinden tasarımına ve günlük durumlarda nasıl performans gösterdiklerine kadar her şeyi yan yana karşılaştırdım.

Galaxy Note 10 Plus

Android’in sunduğunun en iyisini ister misiniz? Samsung’un güncel amiral gemisi telefonunda istediğiniz her şeyi (kulaklık jakı hariç) bulacaksınız. Note 10 Plus, mükemmel bir 6,8 inç ekrana, arttırılabilir belleğe ve geniş açılı bir kameraya sahiptir. 11.000 TL’den başlayan bu telefon (bunun pahalı bir telefon olduğuna hiç şüphe yok) ancak performansı ve tüm gün pil ömrü fiyatını haklı çıkarabilir.

Galaxy Note 9

Geçen yılki Galaxy Note 9 hala mükemmel, özellikle de bir kulaklık donanımı ve iris tarayıcı gibi Note 10 Plus da bulunmayan üzerindeki donanım seçeneklerinden bazılarına değer veriyorsanız sizin için iyi bir seçenek. Yeni telefonun tüm özelliklerine sahip olmasa da, ekran hala harika görünüyor ve kamerası gerçekten iyi çalışıyor. Ayrıca, Note 10 ve 10 Plus sürümünden bu yana daha da yükselişe geçti, bu yüzden çok iyi bir telefon olma özelliğini koruyor.

Sadece hangi Note’u almam gerektiğini söyle!

Galaxy Note, Samsung’un amiral gemisi telefonudur. Her ikisi de size harika bir Android deneyimi yaşatmayı vaat eden harika cihazlardır – bana göre, hangisinin seçileceğine karar vermenin çoğu, bir telefona ne kadar para vermek istediğinize bağlı. Tabi ki yeni çıkan bir telefon her zaman gelişmiştir fakat çok profesyonel bir kullanıcı olmayanlar için Note 9 da oldukça işinizi görecektir.

Kaynak: ​Note 10 Plus mı Note 9 mu​​​