Stanley adlı üyeden alıntı

RespectionS KamilHanci Decimas AhmetKarabulut Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Programın bazı önemli kısımlarını şifreli olarak apiden çekip programın şifreyi çözüp çalıştırması şeklinde güvenliği sağlamayı düşünüyorum. Bu düşünce mantıklı mıdır?

Aslında beni rahatsız eden bir husus şu; birkaç yerde şunu gördüm. Program çalışırken ram'de ve işlemcide kod blokları çalıştığı için isteyen kişi web'den veri çeksen bile pcde bazı programlar vasıtasıyla ram ve işlemcide çalışan kodu görebileceğini söylemişti. Bu mümkün müdür?

Yani api'den bazı verileri alsak bile donanımda çalışacağı için kodlar yine görülebilir mi? Bu doğru mudur, doğruysa buna çözüm var mı?


Program kaynak kodları her zaman erişilebilir api kodlarını şifrelemeniz bir şey değiştirmez hocam yani erişilemeyecek kaynak kodu yok sadece bazıları zaman alır bazıları uzun zaman alır bazılarıda erişilir. Ama bu bahsettiğimiz bellekteki adreslerden izleme ağdaki adrestlerden izleme apiyi çözümleyip sonuca vardırma bunları yapmak her baba yiğidin harcı değil