Cyprus adlı üyeden alıntı

Sitede reklamlara tıklayın diye yazarsanız tabi kapatırlar. Onların suçu yok wmaracı vb sitelerin niye hesabı kapanmıyor ? Onlar kurallara uyuyor.


Hocam ne alakası var
1. Video yayınlanan sitelere adsense verilmez kuralı var ama tv ve dizi sitelerinde çok güzel adsense reklam yayınlıyor.

2. Kurala uysan bile reklamına bilerek sana zarar vermek isteyenler defalarca tıkladımi geçersiz tıklamadan ban yiyor.Basima geldi sitemin admin paneli hariç ana sayfasına hiç girmedim bana kendi reklamınız tıklamışsınız diyor

3. Wmaraci gibi veya bu tarz büyük siteler hit yoğunluğu sebebi ile kolay kolay ban yemez bunun kurallarla alakası yok..

Kural varsa tv sitelerine veya dizi sitelerine adsense verilmemesi gerek kural listesinde video telif içerdiğinden video yayınına adsense yok ama google tv izle diyip sitelere bakın adsenseden g3cilmiyor

Başınıza gelmediğinden bende boşa konuşmayınız laf olsun diye..

Son adsense ise askere giderken 60 tl vardı 3 sene önce döndüğümde 2966 tl vardı çekmek isteyince hesap banlandi şimdi soruyorum sana askere gittim geldim siteme giremedim hiç tam parayı çekerken bu tesadüf mü sizce ?