Celikpena adlı üyeden alıntı

Teşekkür ettim değerli kardeşim benim ;) Hesap ayarlarından dili Eng yapınca keyword alanı açıldı. Tr de kullanan arkadaşlar varsa görünmeyecektir bu bilgi burada ekli dursun.

Problemi çözmenize sevindim. Bu bilgi aynı problemi yaşayan kişiler için faydalı olacaktır. Ben her şeyi ingilizce kullandığımdan bu tür problemler yaşamıyorum :)

waldoroyal adlı üyeden alıntı

Çok teşekkürler hocam. Siz o hesapta kaç site barındırıyorsunuz? Donma veya kopma oluyor mu? Peki siz başlangıç için hangi paketi önerirsiniz? :)

Sevgiler.

1 site barındırıyorum. Spam yapmadığımdan öyle yüzlerce site barındırmıyorum hayır donma kopma olmuyor neden olsun :)

keithas adlı üyeden alıntı

Hocam genelde tutan içerikler gibi çünkü muadilleri var pinterestte ve bayağı iş yapıyor :) genel olarak derleme içerikler sağdan soldan. Şuan zaten 1k pini geçmiş bulunmaktayım bugün 2 saat içinde 30 hit gelmiş şaşırdım :D Neyse bakalım bekleyip görücez :) Bu arada 1 gönderiden 17k hit nasıl oluyor :D Ne yapılıyor click the link filan mı? Çok aşırı geldi.


Yok yabancı bir kişi bunu yapan. Kendisiyle skype üzerinden sohbet ettim birkaç taktik aldım :) denemelerini yeni açacağım 2. websitesinde ve pinterest hesabında yapacağım kendisi aylık 8 10k dolar bandında para kazanan biri. Tık olayına taktım bu ara. Bu hesap ve siteyle işim bitti gerisi zamana kalmış her şey gayet iyi gidiyor. Şu an sıfırdan başka hesap ve siteye başladım. Yine %100 organik bir şekilde ilerleyeceğim zaten bu 2 site hedeflediğim noktalara gelsin yeterli. Sonrasında 3. bir siteye ihtiyacım olmayacak.

Bu arada hesap güncellemesi yapayım 60 bin takipçiyi geçtim