Soruda şöyle bir problem var, eğer ki başladığınız günden 30 gün sonra 2000 tl'yi nakit olarak bulmak istiyorsanız legal olarak yapabileceğiniz nerdeyse tek şey al-sat yapmak ya da basit üreticilik yapmak.

Ama ben dahil internetten para kazanan insanların çoğu (kazanabilenlerin tamamı :)), önce gelir elde etmemeyi göze alıp kendilerine bir altyapı oluştururlar. Hangi sektörde iş yapacaksa o sektörde bilgi edinmek, gelişmek, kaliteli hale gelmek... Birkaç ay sonra ise istediği aylık gelirleri rahatlıkla kazanabilirler.

Şuan yaklaşık 3-4 farklı kategoride iş yaparak para kazanıyorum (yazılım, sosyal medya, al-sat, pazarlama). Ve bu kategorilerin her birinde yıllarca tecrübe edinerek şuanki gelir seviyemi elde ettim. Aylık 1000 tl gibi bir rakamı kazanacak duruma gelmek için bile aylarca eğitim ve deneyim gerekiyor.

Yani siz kişiye fırsat vermez, 30 gün sonra 2000'i getir derseniz geçici çözümlere yönelip kalitesiz şekilde o parayı bulacaktır. Bu şekilde her ay aynı şeyleri yapar, hiçbir gelişim elde edemez. Ne yazık ki ülkemizdeki ticari düşünce 'anlık' işlediği için ileriye dönük gelişimler sergileyemiyoruz