Sunduğum Paket Her Türlü Siteye Uygundur. Siteler Özenle Seçilmiştir.



Yüksek DA ve PA değerine sahip sitelerden profil ve post paylaşımı ile siteniz için kalıcı backlink sahibi olmanızı amaçlıyorum. Açılan hesaplara hedef kelimeniz ile linkinizi ekliyorum. Açtığım hesapların giriş bilgilerini size veriyorum, böylece dilediğiniz zaman linklerinizi güncelleyebilir ve izin veren sitelerden düzenli linkli paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.


Örnek Siteler:

Hesap açtığım siteleri yüksek alexa değerleri ve DA/PA değerlerine göre seçiyorum. Siteleri düzenli olarak güncelleyeceğim, aşağıda sitelerden rastgele bir kaç tanesini ekledim.

https://github.com
https://www.turkcell.com.tr/
https://lhcathome.cern.ch/
https://www.deviantart.com
https://hubpages.com/
https://about.me/
https://www.trustpilot.com/


Yaptığım İşin Tanımı
100 Adet yüksek DA/PA değerine sahip sitede sizin adınıza mail açıyorum. Profil resmini ve doldurulması gereken diğer alanları düzenliyorum ve web sitenizin linkini ekliyorum. gönderi paylaşmaya izin veren https://www.plurk.com/sdssoftwares6 gibi sitelerden ilk paylaşımlarınızı yapıyorum. İş sonunda açmış olduğum mail ve 100 adet sitenin giriş bilgilerini size rapor halinde sunuyorum. Bu iş için 60 TL ücret alıyorum. Ticaret puanı benden yüksek olan üyelerden ödemeyi iş sonunda, ticaret sayısı benden az olan üyelerden ise iş başlangıcında alıyorum.