WESİKA.COM
WEB TE KAYDI
WEB SİTENİZİN DİJİTAL YÜZÜ
Türkiyenin En Gelişmiş ve En Yeni Web Dizini



Türkiyenin en istikrarlı web dizini olmayı istiyoruz. Sizlerde web sitenizi ekleyerek farkı hissedebilirsiniz. Tamamen 5 Kişilik ekibimizle açmış olduğumuz sitemiz Şimdilik sadece türkçe kategorileri desteklemekte ve manuel olarak siteleri kabul etmektedir. Kesinlikle spam, +18 ve bahis siteleri gibi siteler barındırılmayacaktır. Hedefimiz Dünyada en iyi web dizin sitesi olmak.



Ücretsiz ve Premium seçenekleriyle sizlere hizmet vermekteyiz. Premium deyince paralı sanmayın :angel: Sadece sitenize banner koyarak premium olarak sitenizi ekleyebilirsiniz. Yine sitemiz üzerinde en çok tıklanan 20 web site listelenmektedir. Yeni eklenen 20 web sitede hemen altında listelenmektedir. Daha sonraki aşamada ise Web site araçlarını eklemek ve sizlerin siteleriniz hakkında daha detaylı bilgiye erişmenizi sağlamak ve kolay ve ücretsiz araçlar sunmak.



Sözü Çok Uzatmadan Buyurun Sizleri İçeri Alalım


[B]Not: Sitemiz tamamen yeni olduğu için hiç web sitesi yoktur tamamen sizleri beklemekteyiz. Günler süren çalışmanın ardından sizlere iyi hizmet sunabilmek için çalışmalar yaptık. Yani sitemiz şuan sizleri beklemektedir artık. İlk eklenen 20 web siteyi premium kategoride inceleyeceğiz. İyi vakitler Geçirmeniz Dileğiyle.

[/B]