Arkadaşlar merhaba Twitter dün geceden beri böyle bunu nasıl çözebilirim askıya alınmış itiraz ettiğim sürece böyle geliyor :)
Birden fazla telif hakkı ihlali bildirimi aldığımız için hesabınızı askıya aldığımızı bildirmek isteriz İlk bildirim sahiplerinden tekzip isteyerek ya da bize, aldığınız yayından kaldırma taleplerine karşı bildirimler göndererek hesabınızın sicilini yeniden iyi bir duruma getirebilirsiniz. Size yol gösterebilecek birkaç seçenek aşağıda verilmiştir Tekzipler Bir telif hakkı sorununu çözmenin en etkili yolu, ilk bildirim sahibinden tekzip istemektir. Her bir telif hakkı ihlali bildirimi, tarafınıza e-posta ile gönderilmiştir ve aldığımız orijinal DMCA yayından kaldırma bildiriminin bir kopyasıyla birlikte bildirim sahibinin iletişim bilgilerini içermektedir. Bildirim sahibine ulaşıp, hakkınızdaki DMCA yayından kaldırma bildirimini geri almalarını isteyebilirsiniz. İlk bildirim sahibi, tekzip yayınlayabilecek tek taraftır ve kaldırılan içeriğin ayrıntıları (URL'ler) ve bildirim sahibinin DMCA yayından kaldırma bildirimini geri çekmek istediğine dair bir beyan ile birlikte tekzibini şu adrese gönderebilir: copyright@twitter.com Karşı bildirimler Bildirilen içeriği kaldırarak bir yanlışlık yaptığımızı düşünüyorsanız bize bir karşı bildirim gönderebilirsiniz. Karşı bildirim, içeriğe erişimin yeniden kazanılmasına yönelik bir istektir ve adli yargılamaya ve kişisel bilgilerinizin bildirim sahibine açıklanmasına rıza göstermenizi gerektiren önceden tanımlı bir hukuki sürecin başlangıcıdır. Karşı bildirim gönderme hakkında daha fazla bilgi için telif hakkı politikamıza bakın.
Bu seçeneklerin size uygun olup olmadığı konusunda hukuki tavsiyede bulunamasak da, ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü hukuki danışmanlık için bir avukatla iletişime geçmeniz önerilir