Activision tarafından daha önce açıklanmış olan Call of Duty Mobile geçtiğimiz günlerde IOS ve Android platformlarında indirilebilir hale geldi. Oyun içerisinde 5 farklı haritanın dışında 6 farklı oyun modu da sunuluyor.

Mobil oyuncuların merakla bekledikleri oyun 1 Ekim’de marketlerde yerini aldı. PUBG Mobile’ın en büyük rakibi olacağı iddia edilen oyun, kısa sürede milyonlarca cihazda oynanmaya başladı. Daha iki gün olmasına rağmen marketlerde 1 milyonun üzerinde yorum yapıldı.
Call of Duty Mobile ’ı en ilgi çekici yapan özellikleri ise yüksek kalitedeki grafikleri. Hızlı oyun yapısının yanında sunmuş olduğu oyun modları ve farklı haritalar oyunu zengin içerikli bir hale büründürmekte. Oyun Android ve IOS cihazların dışında emulatör vasıtası ile bilgisayarlardan klavye ve Mouse kullanarak da oynanabilmekte.

Pek çok kişi oyunun uzun süredir cihazlarda oynanıyor olduğunu düşünebilir. Fakat oyun uzun süredir açık beta kapsamında oynanmaktaydı ve bu sürede beta katılımcılarını pek çok sorun karşıladı. Bu sorunların çözümleme sürecinin ardından ise oyunun asıl sürümü marketlerde yerini aldı.
KAYNAK
Yorumlarınızı bekleriz.