dargman69 adlı üyeden alıntı

hocam daha önceki sorularımla başınızı ağrıttım, kusura bakmayın. ancak bir kaç sorum daha olacaktı. cevaplarsanız sevinirim. sistemde tüm işlemlerimi manuel yapıyorum. günde zamanlama yaparak 20 pin giriyorum. etkisi erişim açısından muazzam oldu diyebilirim. gün içinde girilen pin sayısını artırsam zararı olur mu? birde hocam +10 milyon erişimin, ortalama getirdiği hit ne oluyor?


Fazla arttırmayın. Pin arttıkça etkileşim artacak diye bir kaide yok ben bile günde 30 35 pin giriyorum artık 70k+ hesapla Ek olarak pintereste çok çok büyük bir güncelleme geliyor. 1 2 gün önce rich pin spam pin to pin vs.. konusunda pintereste uzun ve sitemlerle dolu bir mail attım 5 6 saat sonra geri döndüler. "Mühendislerimiz çok çalışlıyor, sizi anlıyoruz Hizmetimizle ilgili şu anda hissettiğiniz gibi hissetmek için tüm haklara sahipsiniz. Yakın zamanda güzel haberlerle sizi bilgilendireceğiz tarzı bir dönüş yaptılar. Umarım bu spamın kökünü kazırlar. Organik olarak içerik üretenlerin kazançları o zaman en az 2 3 kat artacaktır. :) son 2 3 gündür kazançların 3 4 kat arttı. İstedikleri kadar watermark kullansınlar fotoları özgünleştirmeye çalışsınlar pinterest algoritması çok çok değişik bir güncellemeyle geliyor. Dünyadaki belkide bu konuda en iyi algoritma pinterestte emin olun birileri spamdan paraları cukkalasın diye şirketi tehlikeye atmayacak ve son derece katı önlemler alacaklardır.

Twitter da spam devri bitti.
Facebookta spam devri bitti
Instagramda spam devri bitti
Pinterestte de spam devri bitecek. Her türlü önlemli alacaklar almak zorundalar.

Şunu da belirteyim spam yuvalarını yöntemlerini de bizzat pinterest Türkiye ekibine ilettim :) Organik ilerlemeye devam. Sonunda kral biz olacağız