.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN!











Merhaba WM Aracı!

Tavcam Avize sponsorluğunda 40 üyemize toplam değeri 4.000TL olan özel ürünler hediye ediyoruz!

Ödüller:


Çekiliş bugün başlayıp 1 hafta boyunca sürecektir. Önümüzdeki pazartesi akşamı çekilişi tamamlayıp sonuçları açıklayacağız.

Her hafta yeni bir çekilişimiz olacak. Yıl sonuna kadar 500'den fazla ürün ve hizmet dağıtacağız. Bu yüzden bana çıkmaz demeyin, çekilişe katılın ve sürekli takipte kalın :)

Çekilişe Katılmak İçin:

Çekilişe katılmak ise çok kolay. Tek yapmanız gereken konu altına yazacağınız yorumla katılım talebinizi iletmek ve konunun üstündeki ankette istediğiniz ödülü seçmek. Bu kadar :)

Ayrıca çekiliş biletlerinizi arttırmak isterseniz kişisel sosyal medya hesaplarınızda aşağıdakine benzer bir paylaşımda bulunup paylaşım linkinizi konuya eklemeniz yeterli. Paylaşımlarınızla ilgili tek dikkat etmeniz gereken bu konunun https://wmaraci.com/w/tavcamavize şeklindeki linkine mesaj içeriğinizde yer vermeniz. Onun dışında paylaşımınızı istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. :)

NOT: Katılım mesajınızın ardından ankette istediğiniz ödülü seçmeyi unutmayın.

Örnek paylaşım:
WM Aracı, Tavcam Avize sponsorluğunda tam 40 kişiye 4.000TL değerinde el emeği cam ürünleri hediye ediyor, ben de katıldım. Herkese bol şans! :) https://wmaraci.com/w/tavcamavize

Çekiliş Hakları:

  • Konuya mesaj bırakıp anketten istediği ödülü seçerek katılanlar 1 bilet

  • Her sosyal medya paylaşımı ve bu paylaşım linkini konuya eklemek 2 bilet



Tüm üyelerimize şimdiden bol şanslar dileriz!