Saygıdeğer WMaracı üyeleri,



GoFastHost Prahapp'ın alt kuruluşudur. Prahapp 2014 yılından beri Çek Cumhuriyetin'de aktif olarak hizmet vermektedir. Mevcut sitemiz tamamen Avrupa ve Amerikaya yönelik yıllarca hizmet vermiş olup, Türkiye Web pazarındaki eksik ve yetersiz hizmetlerden dolayı Türkiye pazarına girme kararı almıştır.

Neden GoFastHost?

Web sektöründeki en büyük eksik olan müşteri memnuniyeti ve her türlü konuda destek bizim en öncelikli temel ilkelerimizden birisidir. Tamamen gelişmeye ve geliştirmeye yönelik kafa yapısına sahip olan ekibimiz her gün sistemlerimizi nasıl daha hızlı yapabileceğimiz konusunda yedek sunucularda testler yapmaya devam etmektedir.



Balanced Cloud Teknolojisi ile güçlendirilmiş serverlerimizden sağladığımız paketlerimiz sayesinde her zaman en müsait sunucudan sitenizi çalışmasına olanak sağlamaktayız. Siteniz her zaman Clouddaki sunucular arasında senkronize şekilde çalıştığı için veri kaybınız sıfıra yakın indirgenmektedir.

Siteleriniz diğer hiç bir hostta olmadığı kadar hızlı ve güvenli!

Eski hostunuza göre daha hızlı çalışmayan sitelere para iadesi yapıyoruz.


Siparişleriniz 5 dakika içerisinde teslim edilir

Yedekleriniz 30DK içerisinde ücretsiz yüklenir



Kampanya Stoklarla Sınırlıdır



Özel geliştirdiğimiz panelimiz sayesinde sitenize özel bütün konfigürasyon ayarlarını yapabildiğimiz için VPS de yapabileceğiniz herşeyi yapabilirsiniz.

Yük altında çalıştığı zaman Cloud paketlerin farkı dahada fazla artmaktadır.

Ornek siteler ve paneli test etmek icin PM yada sitemizdeki canlı destekten ulaşabilirsiniz.