biXi adlı üyeden alıntı

Kuaza dediğin eklentilerin hepsini kurdum free özellikleri benim işimi görmedi tabiri caize eşşekten inip deveye bindim premiuma ona vereceğim paraya bunu aldım ve gayette memnunum :) yukarıdaki örneğe kıyaslarsak at oluyor buda :D Nedir yani htmlye çeviriyor diye gözardı mı edeceğiz? sonuçta işe yarıyor mu yarıyor benim için burası önemli.

Anlamadiginiz sey aslinda bu, size hizli geliyor ama hiztesti sitelerinden baktiniz mi hic ? her yerde sizde tak diye acildigi gibi acilmaz ve yogunluk durumunda php kullandigi icin asiri kasar, sunucu bloke olur v.s

Ancak wp-super-cache gibi eklentilerde php yada mysql ye ellesmeden cacheyi kullaniciya gosteren bir yapi var ve bu sizin bahsettiginiz eklentiden cok daha iyisidir.

nginx icin bu yazimda wp-super-cachenin yapilandirmasindan bahsettim, yerinizde olsam bu tarz milyonlarin kullandigi bir eklentiyi kotulerken tekrar dusunurdum.

Nginx için wp süper cache ayarları (Masaüstü ve mobil cache uyumlu): https://kuaza.com/wordpress-eklentileri/nginx-icin-wp-super-cache-ayarlari-masaustu-ve-mobil-cache-uyumlu