Merhaba wm aracı ailesi sıfır bütçe ile başlayıp gidebildiğim yere kadar ilerleyeceğim elde edeceğim kazançlar ile daha fazla kazanç sağlayabileceğim yollara gireceğim.

Böyle bi konu açmak istedim hem kendi kendimi motive etmiş olurum belki sizlerde motive olursunuz :)

Kafamda belirlediğim bazı adımlar var bu adımları izleyerek birşeyler yapmaya çalışacağım.

Elimde bulunan 50 adete yakın makale var bilgisayarımda dağınık bir şekilde duruyor onları toparlayıp iyimakale.com üzerinden ve başka platformlardan satmaya çalışacağım.

Edit 1: erdemakale isimli kullanıcı destek olmak amaçlı toplamda 2.000 kelimelik makale alımı yaptı. +30 TL

Edit 2: iyimakale'de 7.59 tl lik makale satışı gerçekleşti. +7.59Tl

Edit 3: Bir blog açtımwww.seninduyurun.blogspot.com

Yarın tema kurulumunu yapıp elde ettiğim para ile domain alacağım. seninduyurun.com'u satın alıp blogger altyapılı siteyi tam anlamıyla kuracağım.

İnstagramda sayfası olan bir kişi bulabilirsem ve kabul ederse %50 kar payı teklif ederek. Siteye hiteye instagram üzerinden hit çekeceğim.

Ayrıca destek olmak amaçlı mesaj atan arkadaşlar oldu sanki benim acilen paraya ihtiyacım varmış veya zorda kalmışım satmaya mecburmuşum gibi 50kuruştan verirsen 100 kelimesini alıyım senin için diyorum gibi mesajlar geldi. Ölücüler konudan uzak dursun şurada para kazanmaya çalışıyoruz. Yani arkadaşın ihtiyacı yokmul ama bedava fiyatına almak istiyormuş destek olmak için :( Allah razı olsun ya.

İlk hedef: 10 gün içerisinde 50TL

Güncel Bakiye: 37.59 TL

Gün: 6