[COLOR=#555DF3][SIZE=4][FONT=Arial Black]WMARACI YORUMLARIMIZ ![/FONT][/SIZE][/COLOR]





descartr adlı üyeden alıntı

Gayet şık ve güzel duran bir script. Fiyat olarakta çok uygun. 3 gündür ilgilenmekte, destek vermekte. 1 adet satın alım gerçekleştirdik.


nebiozkan adlı üyeden alıntı

Alışveriş yapıldı teşekkürler...


byguven06 adlı üyeden alıntı

Script satın alındı gayet başarılı ve ilgili bir arkadaş.Her zaman yardımcı oluyor.


Tolgakaptan1 adlı üyeden alıntı

Script satın alındı gayet şık ve Hos Duruyor Scprit Sahibi Bise İstemiyor Bin Tane Soru Sordum Ve Hepsini Anında Cevapladı Güvenilir Ve Fiyatlar Cok uygun


Vendetta adlı üyeden alıntı

Scripti aldım, her şey hızlı ve kullanışlı. Piyasada mevcut scriptlerden fiyat/performans olarak çok iyi. Satış sonrası da yazılan her şeye cevap veriliyor. Kendilerine teşekkür ederim.


Krnmedya adlı üyeden alıntı

Script satin alindi gayet basirili ve ilgili arkadas yardimci oluyor


GunesSunucum adlı üyeden alıntı

Script gayet şık ve diri duruyor fiyatına göre script sahibi bişe istemiyo. Piyasaya göre zaten uygun fıyat. Başarılı bir çalışma olmuş bol kazançlar hayırlı satışlar.


malikens adlı üyeden alıntı

İki gün önce script alındı, Hamdi Bey sağolsun 24 saat boyunca görevi olmamasına rağmen sorunlarla ilgilenip her türlü desteği sağladı. Script özellikleri bakımından çok kullanışlı duruyor hayırlı satışlar :)


gurkaanncgl adlı üyeden alıntı

Bu scripti almadan önce 2 tane script değiştirdim biri 400₺ biri 300₺'di. Gel gelelim bu script kadar işlevli ve kaliteli değillerdi. Teşekkürler hocam..