Merhaba arkadaşlar, bu yazımı sonuna kadar okursanız bu yazım sizlere çok şey katacak. Bunu yıllardır bu forumlar da kendini eskitmiş birisi olarak söylüyorum.

Burada %99'unuz bir site açarak, buradan bazı Reklam gelirleri ile para kazanmak istiyorsunuz veya Ticari bir site açarak buradan ürün satarak para kazanmak istiyorsunuz. Yaptığınız bazı yanlışlardan başlamak istiyorum.

UYDURUK, KIYDIRIK SİTELER AÇMAKTAN VAZGEÇİN!

Evet burada birçok insan bana cephe alacak, ama verdiğim kategorilerin hepsinden para kazanmaya çalışan insanlar ahmaktır. Bunu bana karşı cephe alın diye yapmıyorum, doğruları öğrenin diye yapıyorum.

MP3, MP4, İndirme, Torrent, İlahi, Güzellik, Sağlık, Teknoloji, ve bu sektör de rekabeti olan tüm siteler, hepsi boş, gereksiz, size uzun vadede para kazandırmayacak sitelerdir.

Yaa abi, yaa kardeşim ben BC.vc den işte bilmem link kısaltma, bilmem ne reklam sitelerinden para kazanıyorum diyeceksiniz. Ben bu insanlarla gerçekten tartışmaya gerek bile duymuyorum. Kazandığınız para kaç kuruş? 100-200-300 hadi 2.000 TL olsun! Yüksek düşünün, hedeflerinizi yüksek tutun.

REKABET YÜKSEKSE, PARA YOK! SİTEN YOK, SEN YOKSUN!

Sağlık, Teknoloji, Kadın, Otomobil, bilmem ne buna benzer hergün belirli belirsiz kategori görüyorum. Bu sektörler de artık parayı, ilk önce bu sektörlere girmiş insanlar kazanıyor. Rekabeti çok olan sektöre girmek, sizin şansınızı %80 olarak indirir. Bu kategoriler de site açmayın, ve para kazanma umuduna girmeyin. Şimdi Pinterest diye bir otomatik Spam oluşturucudan para kazanıyorlar, tonlarca para kazanıyorlar diyecekler. Pinterest dediğiniz sistemi anlama kavramınız yoksa, bu konu hakkında da sizlerle tartışmaya girmeyeceğim. Rekabet araştırması yapın, en çok kazandıran kelimelere odaklanın, yeni trendlere ve kategorilere göz atın, sektörü onlar değil, siz ele geçirin ve siz kazanmaya başlayın. Uyduruk, kindirik site açmaktan vazgeçin güzel kardeşlerim. Girişimci olun, herkesin yaptığını yapmayın. Bakın şuanda iki sektör var, parayı götüren ve rekabeti yavaş yavaş çoğalan.

Sosyal Medya
Pinterest
Mobil Uygulama

Şuanda bu sektörler de öyle paralar dönüyor ki, emin olun. Hatta site filan da açmayın, direk kendinizi verdiğim sektörlere odaklayın yeni başlayanlar için, veya hala para kazanmak için uğraşan kardeşlerim için söylüyorum. Tabi bu verdiklerim, sadece bir kısmı, para dönüyor, ama birileri kazanıyor, buna bende dahil. Hepiniz uyuyorsunuz, uyutuluyorsunuz, kafanızı malesef eski şeylere öyle kaptırmışsınız ki, hala oradan para kazanmak için didinip didinip duruyorsunuz, boşa kürek çekmeyin. Yenilikçi olun..

İyi forumlar.