Canım kardeşim, açtığın konulara bir göz attım da sürekli sitene reklam almaya çalışıyorsun. Heyecanını, umudunu anlayabiliyorum. Hepimiz bu yollardan geçtik. Fakat bu işler böyle yürümüyor maalesef. Gel ben sana gerçekleri anlatayım.

Birincisi Adsense, ReklamStore ve Admatic dışında sitene reklam alabileceğin genel bir ajans yok.
İkincisi senin siten özel reklam ajansları ile anlaşabilecek düzeyde bir site değil.
Üçüncüsü velev ki sitene bir şekilde reklam aldın; bu hitlerle elle tutulur bir gelir elde etmen mümkün değil. Sitenin hiti en az 5k üzerinde olmalı ki onda da ancak cep harçlığını çıkarırsın.

Eğer bir an önce para kazanman gerekiyorsa web sitesi üzerinden para kazanma işinden vaz geç. Çünkü bu iş anlatıldığı ve sanıldığı kadar kolay bir iş değil. Tek başına çalışacaksan tecrübe kazanman gerekiyor. Site yönetimi, az da olsa kodlama, seo, pazarlama bilmen gerekiyor. Sektörü iyi tanıman gerekiyor. Elbette ki sıradışı yöntem ve tekniklerle internet üzerinden kısa sürede çok para kazanılabilir. Fakat yine de bunları öğrenmek için zaman, sabır ve azim gerekiyor.

Yok eğer ileriye yönelik bir yatırım yapmak, işi öğrenmek niyetindeysen zamanını sitene reklam almak için harcayacağına sitenin gelişimine harca, hitlerini yükseltmeye bak.

Başarılar dilerim.