Arkadaşlar düşündüğüm bir proje var. Lakin son zamanlar da wmaraci üzerinde kimseye bir faydası olmadığı halde, olumsuz bakış açısını kendisine şiar edinmiş arkadaşlar çıkıyor. Bu tip arkadaşlar konudan uzak dursun lütfen. Projemi alt kısımda açıklayacağım. Projem tutar mı, tutması için neler yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim. El birliği ile kaliteli tavsiyeleriniz sayesinde güzel bir proje olacağına inanıyorum.

Aktif olarak webmaster sitelerinde ticaret yapıyoruz. Ağırlıklı olarak tanıtım yazıları oluyor. Amacım, bir makale alım satım üzerine bir site açmak. Tabii sistemde sadece biz makale satın alacağız. Yani yazarlar sadece bize özel makale hazırlayıp siteye ekleyecekler. Bizde anlaşmalı bir profesyonel resim hazırlayan birine makale hakkında özgün resim hazırlayıp tanıtım yazıların da kullanacağız. Hatta daha ileri gidip özgün içerik oluşturmakta sıkıntı yaşayan wm için ister link ekleme yapsın ister yapmasın dileyen herkese bu makaleleri sitelerinde yayınlaması şartı ile ücretsiz vereceğiz. Bu işin ileri kısmı.Özel script yazdırmaya gerek yok çünkü bize sadece çalışacak yazarlar.

Böyle bir düşüncem var. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Script ten tutun da yazarları tatmin etmeye kadar herkes bir tavsiye verirse mutlu olurum.

Not; siteyi kurduktan sonra yazarlar benim istediğim kategoride yazacak ve makaleleri ben satın alıp, forumda tanıtım yazılarında kullanacağım.