SİPARİŞ SAYISI 17'YE ULAŞMIŞTIR, YOĞUN TALEP SEBEBİYLE EN UYGUN İNDİRİMLİ FİYATTAN SON 2 KİŞİYE DAHA HİZMET VERİLECEKTİR

BAŞVURU TEL: 0212 909 06 09


[CENTER][CENTER][CENTER]











[/CENTER]
[/CENTER]
[/CENTER]

CloumDigital adlı üyeden alıntı

Bizim ne yaptığımızdan bahsedelim.

Biz internetten "pazarlama" yapabilmeniz için özel hazırlanmış e-ticaret sistemleri sunuyoruz. Piyasadan alım yapabileceğiniz "ticimax, ideasoft" gibi dev firmaların size sunduğu 3000+ TL'lik paketlerde bulunan hizmetleri bilmiyorum hiç test ettiniz mi, basitçe bahsedeyim. Hazır sistemleri size teslim ediyorlar, ürün entegrasyonu, "PAZARLAMA" teknikleri, modüller vs hiçbiri dahil olmuyor. Tüm iş size kalıyor, birbiriyle birebir kopya olan siteler gibi bir tasarımınız oluyor ve bu şekilde hizmet vermek zorunda kalıyorsunuz. E-ticaret optimizasyonlarını da yapamadığınız için dönüşüm oranları çok düşük oluyor

Biz, sıfırdan size özel bir site hazırlıyoruz, aktif hizmet verdiğimiz 50+ e-ticaret sitesi mevcut ve bu sitelerin tamamı sıfırdan kullanıcılara özel hazırlandı, güncel olarak da pazarlama optimizasyonlarıyla geliştiriliyor.

Biz, her şeyi hazır, ürün satmaya uygun bir siteyi sunuyoruz. Kredi kartıyla taksit modülü, canlı destek modülü, alan adı, barındırma vs vs gibi aklınıza gelebilecek her şeyi içinde barındırıyor, bahsetmiyorum.

Ek olarak sitenin tüm içeriğini de biz sağlıyoruz. Dışarıdan gelecek "müşterinin" ürünü satın alması için gereken her şeyi (geri sayım, kampanya, son xx saatte xx müşteri alım yaptı, görüntüledi gibi gibi) maksimize ederek gelecek müşteriyi dönüşüme odaklı bir sisteme sokuyoruz.

Ayrıca hizmetle birlikte dijital pazarlama alanında Google, Facebook ve Instagram üzerinden sağladığımız tüm hizmetlere ait reklamcılığı eğitime dahil bir şekilde size öğretiyoruz. Yine de sonraki aylarda da siz kendiniz yönetmek yerine bizimle çalışmaya devam etmek isterseniz müşterimiz olduğunuz için %50 indirim sunarak 250 TL + %10 reklam harcaması olarak ücretlendiriyoruz. Dijital reklamcılık yönetiminde minimum %85 yüksek performans optimizasyonunu da garanti ediyoruz, yani 10 TL'ye yapacağınız reklamı 18.5 TL gibi çıktığımızı düşünebilirsiniz.

Her şeyin sonunda, size tüm işlemlerle A'dan Z'ye destek sağlıyoruz, birlikte tüm satışları yönetiyor ve e-ticaret sitenizi geliştiriyoruz.