Amira Moda 1996 yılında faaliyetlerine başlamış olup günümüzde 5000m2 kapalı alan içerisinde yüksek teknoloji ile, kadın giyim / hazır giyim sektöründe tasarım ve üretim yapmaktadır.

Kadın Giyim XML Bayilik Sistemi Hakkında
Amira Moda olarak üretmiş olduğumuz ürünlerde kalite ve günün trend tasarımlarını en uygun fiyat avantajı ile sunmaktayız.
Kadın Giyim XML bayilik alan firmalara her zaman güncel stok sunmaktayız.

XML bayilik alan firmalara sunmuş olduğumuz alt yapı sayesinde ürünlere ait, stok adet, beden, renk v.b. varyasyonlar anlık olarak güncel gönderilmektedir, bu sayede müşterilerinize her zaman güncel ürün sunma şansını yakalarsınız.

XML Bayilerimizi Destekliyoruz.

Amira moda olarak birlikte çalışmış olduğumuz bayilerimizi bir çok alanda destekliyor ve bir çok alanda birlikte çalışarak özel toplantı ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz.


XML Bayilik Iskonto Oranları
XML bayilik alan firmaların standart iskonto oranı görüşmeler esnasında bildirilecektir.
Aylık 50.000 TL üzeri satış işlemi gerçekleştiren bayilerimiz için özel iskonto oranları belirlenmektedir.


XML Bayilik Şartları ve Koşullar
Şahıs veya kurumsal firmalar XML Bayilik avantajlarından faydalana bilirler.
Aktif ve belirli bir ciro hedefini yakalamış eticaret sitenizin olması ve XMl Bayilik Hizmet Sözleşmesini ıslak imza ile tarafımıza göndermeniz yeterli olacaktır.
XML Bayisi kendi sistemine düşen siparişleri amiramoda.com.'dan kendilerine verilen özel panelden mağaza kredisi veya kredi kartı ile satın alır.


XML Hizmet Bedeli
Hizmet bedeli olarak 2.500 TL talep edilmektedir.
Ödemiş olduğunuz 2.500 L cari hesabınıza alacak olarak tanımlanır ve siparişlerinizi bu bakiye üzerinden gerçekleştirirsiniz.
XML Bayilik sisteminde para iadesi yoktur, bakiyenizi ürün olarak talep edebilirsiniz.
XML Bayilik Sözleşmeleri senelik olarak düzenlenmektedir.
Cari ödemesi sadece bir defaya mahsus talep edilmektedir, daha sonraki tüm siparişlerde, siparişleri kredi kartı veya banka havalesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

XML Bayisi & Komisyonlu Satış Geri İade
Firmanıza iade olarak gelen 'ürünler iade koşullarına uyuyorsa tarafımıza maksimum 15 iş gününde iade yapabilirsiniz. Tarafımıza yapılan iadeler cari hesabınıza kredi olarak tekrar eklenir.
Ürünlerde kalite kontrol sorumluluğu tamamen XML Bayisine aittir. Kalite kontrolden geçmeyen ürün en geç 1 (bir) iş günü sonra amiramoda.com ’a iade edilmelidir.
İade işlemlerinde kargo ücretini gönderimlerde ve iadelerde XML Bayisi karşılar.

XML Bayi Başvuru Formu
Komisyonlu Satış Hakkında
Sosyal medya üzerinde belirli bir kitleye ulaşmış veya farklı satış kanalları üzerinden satış gerçekleştirenler için komisyonlu satış hizmetimiz mevcut olup XML Bayilik için gerekli şartlar ve koşullar geçerlidir.
Komisyonlu satış hizmetinde talep edilmesi durumunda ürünler tarafımızdan müşterinize kargoya teslim edilir, kargo bedeli tarafınızdan tahsis edilir.


Bayilik başvuruları ve detaylar için : 0549 225 80 22

XML Bayilik Başvurusu