Robotig Yeni Güncelleme Yayımlandı!

Bu güncelleme ile yapılan hata düzeltmeleri ve yenilikler aşağıda sıralanmıştır.

Hızlı hikaye paylaşma aracında kişi etiketleme özelliği eklendi. 1 hikayede etiketlenen 10 kişiye bildirim ve özel mesaj gitmektedir. 1 hikayeye 10 kişiye kadar kullanıcı etiketleyebilirsiniz. Etiketlediğiniz kullanıcılar hikayede isimlerini göremezler. Hikayede paylaşılan resim üzerine bir yazı yazılmamaktadır.
Hızlı Paylaşma İşlemleri menüsü altına Hikayeye Toplu Kişi Etiketle aracı eklendi. Tek seferde istediğiniz kadar hikaye paylaşarak istediğiniz kadar kişi etiketleyebilirsiniz. Denendi ve gayet başarılı dönüşler aldık! Herkese bildirim ve özel mesaj gittiği için profil ziyareti artıyor. Reklam ve pazarlamada etkili kullanılabilir kesinlikle.
Gönderi silme aracına ek olarak arşivleme aracı eklenmiştir. Gönderilerin silinmesi yerine arşivlenmesini istiyorsanız aynı araç üzerinde seçebilirsiniz.
Liste İşlemleri menüsü altına Özel Mesaj Gönderilen Kişileri Kaydet aracı eklenmiştir. Özel mesaj gönderdiğiniz veya aldığınız kişileri liste olarak kaydedebilirsiniz.
Linkli Gönderi Sürekli Yorum Gönderme İşlemleri aracında Her X işlemde olan bekleme çalışmıyordu. Bu hata giderildi.
Liste hikaye görüntüleme aracında kişi sorgulama limite giriyordu. Kullanıcı sorgulama alt yapısı değiştirildi.
Kullanıcıyı Takip Edenleri Takip Et aracında profil resmi beğen seçeneği açık unutulmuş ve gereksiz sorguya sebep oluyordu. Seçenek pasif edildi ve sorgular silindi.
Bekleyen Takip İsteklerini Geri Çekme aracında istek getirirken bazen hata günlüğü uyarısı çıkıyordu. Bu problem giderildi.
Spam tespit sisteminde ufak bir değişiklik yapıldı.
Lisans sorgu sisteminde hız kazandırmak için değişiklikler yapıldı.
Robotig içerisine yüklü android cihaz sayısı arttırıldı. Android sürümleri güncellendi.
Instagramın son güncellenmiş anahtarları yazılıma eklendi. Bu anahtarlar spamın önlenmesi için son derece önemlidir.
Takipçi silme menüsünde profil gizli olmak zorundaydı. Bu durum geliştirildi. Artık profilinizin gizli veya açık olması, işletme veya kişisel profil olması önemli değildir. Tüm profillerde istediğiniz kişileri takipçileriniz arasından silebilirsiniz.
Otomatik mesaj gönderme sisteminde kullanıcılar seçilirken oluşan bekleme problemi giderildi.
Linki gönderide yorum kaydederken yorumların sonuna gelmeden hiç yorum yapılmamış uyarısı geliyordu. Bu problem giderildi. Artık tüm yorumları sorunsuz kaydedebilirsiniz.
Hikayeye kişi etiketleme aracında geliştirmeler ve iyileştirmeler yapıldı. Rastgele sürede hikaye paylaşma özelliği eklendi.


Robotig
En gelişmiş instagram yazılımı!