Merhabalar, N11 SOAP Api kullanarak kendime ufak bir sistem oluşturmaya çalışıyorum. Çok fazla PHP bilgim yok internette bulunan dökümanlardan yola çıkarak deneme yanılma yöntemiyle hallediyorum işlemlerimi.

N11 Apiyi kullanarak gelen siparişlerimi onaylamak istiyorum ancak hata almaktayım. Bu hatayı farklı foksiyonlarda verdi. Fonksiyonlarımı ve kodlarımı aşağıya yazıyorum. Bilgisi olan destek verebilirse çok memnun olurum.

Class şu şekilde;

public function OrderItemAccept(array $searchData = Array()) {
$this->setUrl('https://api.n11.com/ws/OrderService.wsdl');
self::$_parameters['orderItemList'] = $searchData;
return self::$_sclient->OrderItemAccept(self::$_parameters);
}


İstemci,

include 'n11.class.php';

$n11 = new N11($n11Params);

$Onayla = $n11->OrderItemAccept (
[
"orderItem"=>[
"id"=> $_GET['id']
]
]
);
$Onayla->orderItemList->orderItem->productName;


Bu işlemde sanırım SOAP array hatası almaktayım, internette bulunan makaleler ile bir miktar ilerledim ancak hata aldığımda takılıyorum. Kendim için basit bir arayüz yapıyorum. Bu hatayı çözülürse diğer fonksiyonlarda aldığım hatalarda çözülecektir.

Aldığım Hata;

Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] SOAP-ERROR: Encoding: object has no 'numberOfPackages' property in C:\xampp\htdocs\entegrev1\fadmin\assets\ajax\n11.class.php:109 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\entegrev1\fadmin\assets\ajax\n11.class.php(109): SoapClient->__call('OrderItemAccept', Array) #1 C:\xampp\htdocs\entegrev1\fadmin\assets\ajax\siparis-onayla.php(11): N11->OrderItemAccept(Array) #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\entegrev1\fadmin\assets\ajax\n11.class.php on line 109