[FONT=Arial]Merhaba,

Artık hosting hesabınızdaki sorunlardan dolayı sitenize zaman ayıramıyor musunuz ? CPU limitleri yüzünden sunucu almak zorunda mı kalıyorsunuz ? aşağıdaki tüm sorunlara çözüm sunuyoruz.

1- CPU ve Ram problemi yüzünden artık siteleriniz askıya alınmaz. Temiz ziyaretçi trafiği üzerinden kaynak tüketirsiniz.
2- Siteniz çerez olmayan tarayıcılarda çok geç yanıt alıyor ve bu sizin için sorun mu yapıyor ? artık bu sorunu çözüyoruz siteniz çerez olmayan tarayıcılardan anında yanıt alır.
3- Sitenize yüksek boyutta DDoS saldırısı geliyor ve artık sıkıldınız mı ? sorun değil çünkü bizimle anında aksiyon alabilirsiniz.
4- E-postalarınız üzerinde sorun mu yaşıyorsunuz ? artık bizimle bu sorunu aşacaksınız çünkü özel mail gateway ve spam filtreleme özelliğimiz mevcuttur.[/FONT]
[FONT=Arial]

Daha birçok özellik Sınırsız Hosting paketlerimiz içinde yer almaktadır. Yapmanız gereken tek şey hemen şimdi sipariş verip bizimle çalışmaya başlamak.
[/FONT]
[SIZE=4]Paketlerimiz için; [/SIZE][FONT=Arial]https://www.anindahosting.com/linux-pro-hosting.html[/FONT][FONT=Arial]

Tüm paketlerimizde geçerli %18 İNDİRİM kodumuz: [/FONT][FONT=Arial]yuzde18[/FONT]


HIZ konusunda referans bol resimli wordpress web sitesi: https://www.aktifmoda.com ( Daha fazla referans site verilebilir. )

[SIZE=6]ÇİTA HIZINDA SİTELER ARTIK HAYAL DEĞİL! GERÇEK![/SIZE]


[SIZE=6]


[/SIZE]İletişim: 0850 302 58 42 ( WhatsApp ile mesaj gönderebilirsiniz. )
Web: https://www.anindahosting.com
Vergi Dairesi: Site Vergi Dairesi
Vergi Numarası: 6970276311