Merhabalar, yüzlerce kişinin PM'den, whatsappdan ve benzeri iletişim araçlarından sürekli mesaj gelmesinin ve aranmalarımın ardından yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışsam da kendime ait iki websitem olduğundan dolayı pek ilgilenememiştim.

İki websitemin birini 3 gün önce, diğerini ise 3 mayısta satılığa çıkardım. Bu yüzden artık 1 ay içerisinde 5 kişiye özel olarak her konuda seo konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum ve seo hakkında hangi konuda takılırlarsa takılsınlar yardımcı olacağım.

Bu ticaret konusu kimlerin işine yarar?

Benim gibi 20 makale ile günde 5-15 TL arası (niche site olmayan, genel blog) kazanmak isteyen,
Website açmak isteyen fakat hit alamama korkusu yaşayan veya seonun herşey olduğunu bilmesine rağmen seo hakkında az bilgisi olan,
Yazma isteği olan fakat nasıl yazacağını, neler yapacağını bilmeyen,
Yazı için editör tutmuş olanlar fakat yazıları düz yazı olan ve seoya uyumsuz olanlar,

Seo hakkında herşeyi öğrenmek isteyen, google'i kendine aşık etmek isteyenlerin işine yarayacaktır.

Aylık hizmet bedelim ise 800 TL'dir.



Teknik olarak sadece Wordpress sitelere Team viewer aracılığı ile yardımcı olacağım. (Eklentiler, site içi yapılması gereken ayarlar)

Sadece Seo Uyumlu Makale yazmak isteyenler için ise;

SEO Uyumlu semantik makale konusunda bütün seo detaylarını öğrenmek ve birebir uygulamalı herşeyi size özel anlatacağım ve bütün sorularınızı cevaplayacağım ve 1 ay boyunca hergün ulaşabileceğiniz fiyat ise

Semantik makale yazmanın tüm detayları ve %100 Seo uyumlu makale yazmayı birebir uygulamalı öğrettiğim ve her makale konusunda yardımcı olduğum fiyat ise 450 TL'dir.

Sadece 5 kişi ile sınırlıdır, sınırlı olmasının sebebi birlikte çalışacağım insanlara özen göstermek ve bütün zamanımı ayırabilmem için gerekli olan sınırdır.


İki websitem için açmış olduğum "Tüm gelişmeler ve yaşadıklarım" konularım;
(Alttaki linkteki site satıldı.)
https://wmaraci.com/forum/yeni-baslayanlar/yeni-sitem-tum-gelismelerim-satildi-614737.html

(Alttaki linkteki siteyi ise satışa çıkardım)
https://wmaraci.com/forum/yeni-baslayanlar/yeni-sitem-tum-gelismeler-tanitim-yazisi-alinmaya-baslandi-615734.html


Mail adresim: emre.mosyo@gmail.com


Not:

Bu hizmet bir kazanç garantisi içermemesiyle birlikte size seo'a dair her şey öğretilecek; kazancınızın tamamen sizin emeğinize bağlı olduğunu ve ne kadar çalışırsanız o kadar çok kazanacağınızı da bildirmek isterim.

Bu hizmeti aldıktan sonra seo'a bakış açınız tamamen değişecek ve bir websiteye seo'a uygun nasıl içerik girilir, semantik makalenin nasıl yazıldığını tamamen öğrendikten sonra ufkunuz açılacak ve bildiğiniz her şeyi unutacaksınız.

Her şeyi öğrendikten sonra günde 1 makale yazma isteğiniz varsa bunun 5'e katlanacağının da garantisini veriyorum!


Alttaki güzel yorumlar için çok teşekkür ederim!

Bipixel ile çalışılmaya başlandı, son 4 kişi kaldı.

Jauska adlı üyeden alıntı

Konu güncel kalsın. Arkadaşa kesinlikle güvenebilirsiniz. Sohbet etme şansım oldu. Konuya hakim olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Bol şans diliyorum kendisine.


Bipixel adlı üyeden alıntı

1 adet hizmet için ödeme yapıldı. Hizmet bitiminde yorumlarımı buradan bildireceğim :) . Kendisi genel olarak kibar ve efendi birisi.



Forum dışı iletişim: emre.mosyo@gmail.com
0531 525 25 02