[SIZE=5][COLOR=#2969B0][SIZE=5]G[/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=#2969B0][COLOR=#B8312F]o[/COLOR][COLOR=#FAC51C]o[/COLOR][COLOR=#2969B0]g[/COLOR][COLOR=#41A85F]l[/COLOR][COLOR=#B8312F]e[/COLOR][/COLOR]'den nasıl ücretsiz bir şekilde backlink alınır?

Kaynak: https://www.sinavrehberi.net/konu/googleden-ucretsiz-bir-sekilde-backlink-alabilirsiniz.110/

Bugün webmaster arkadaşları ilgilendirecek bir konu ile beraberiz. Bir çok webmaster sitelerini arama motorlarında yükseltmek için uğraşıyor ve farklı sitelerden backlink almak istiyor. Bende bugün sizlere Google'den nasıl ücretsiz bir şekilde backlink alabileceğinizi anlatacağım.




Google'den nasıl backlink alınır? Adım adım görseller ile anlatacağım;


1) İlk adım https://sites.google.com/ gidip oturum açıyorsunuz. Sizi böyle bir ekran karşılıyor.






2) Ardından alttaki (+) butonuna basıyorsunuz.






3) Google'den backlink alabilmek için oluşturacağınız bir site tasarım paneli sizi karşılıyor.






4) İstediğiniz bir şablon oluşturun ve abartmayacak bir şekilde en fazla 3 adet link ekleyin ve yayınla butonuna basın.






5) Son rötuşları yaptıktan sonra artık yayınla diyebilirsiniz. Fakat ayarlarınız görseldeki gibi olsun, herkese açık ve arama motorlarının görebileceği bir şekilde olsun ki internet sitenize bir faydası olsun.
[CENTER]





Bundan sonra Google üzerinden backlink almış olacaksanız. Sitenin şablonunu yaparken Ekle kısmından seçerek URL ile değilde yerleştir seçeneğinden HTML olarak şu kodu kullanırsanız daha faydalı olacaktır;


Site adı


Bu şekilde de Google'den backlink almış olacağız. Sizde bu yöntem ile sitenizin otoritesini yükseltebilirsiniz. Herkese iyi çalışmalar diliyorum, iyi forumlar.

[/CENTER]