Merhaba, eksik bir bilgi olduğundan ötürü göremediğim bir sorunla karşı karşıyayım. Ürünü satın aldım ve indirdim. Fakat sistemim windows değil MAC. Ürün sadece windows için geçerliymiş. Bu durumda destek talebi oluşturdum,lisanslamayı henüz gerçekleştirmedim. Destek talebi için cevap verirseniz sevinirim.

Edit : Destek talebime yanıt gelmedi. Ürün tanıtımı,ürün sayfası,ürün web sitesi dahil hiç bir yerde yazılımın hangi işletim sisteminde kurulacağı ve sistem gereksinimleri mevcut değil.Ürünü satın aldım fakat MAC işletim sistemime kuramadım. Yazılımı windows 7 ve windows 10 ile kurabileceğim 2 bilgisayarda denedim.Malesef satın aldığım lisans dosyasının geçersiz oldugunu ve iletişime geçmemi söyleyen bir uyarı aldım. Bu uyarıyı almakla kalmayıp iki bilgisayarda desktop kilitlendi.

İşletim sistemi gereksinimleri hatası %100 size aittir. Web siteniz dahil hiçbir yerde işletim sistemi gereksinimleri yazmayıp mac sistemime .exe dosyasını indirttiniz bana. Tüm bunların yanında ' Girdiğiniz lisans ücretsiz ' , Sunucuyla bağlantı kurulamıyor hataları alıyorum. Bu soruların cevaplarını almak için destekle iletişme geçtim fakat halen daha kimse cevap yazmadı

Yazılımı aktif edemediğim için para iadesi istiyorum.

Sözleşmenizde bulunan

5. İade ve Değişim:
Robotig adı altında satışa sunulan tüm araçlar için, Lisans numarası girilmiş, aktif edilmiş programların başka bir yazılım ile değiştirilmesi veya iadesi mümkün değildir. Ancak, Robotig araçlarını bilgisayarınızda hiç açılmadı ve lisans numarası girilmedi, aktif edilmedi ise, tarafımızca ücret iadesi yapılabilir.

Bu madde gereği %100 para iadesi istiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

Edit : Yazılımı İşletim sistemi problemi ve lisanslamamış olmama rağmen,gün boyunca attığım tüm mesajlarda beni programı kullanmaya zorladınız. MAC kullanıcısıyım, Boot camp ile windows kurmamı öyle çalıştırmamı önerdiniz. Bu nasıl bir öneri ? Ben boot camp kurmak zorunda mıyım ? Bunu kuracak yeterli alanım ya da teknik bilgim olmayabilir. Bunu nasıl söyleyebilirsiniz ? Lisanslama yapılmadığı için para iadesi istiyorum fakat açtığım destek bildirimlerine öğlen'den buyana cevap vermediniz.

LİSANSLAMA YAPMADIĞIM İÇİN 5.MADDE OLAN SÖZLEŞMENİZ GEREĞİ İADE İSTİYORUM.LÜTFEN BENİ İADE SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ ? 100 TL ÖDEME YAPIP İNSANLARI BÖYLE MAĞDUR EDEMEZSİNİZ.